Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els veïns de l'N-340 recuperen els 45 minuts dels talls de trànsit setmanals a l'Ametlla de Mar

03 . Oct, 2016 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1344 reproduccions
El moviment veïnal de l'N-340 tornarà a tallar la carretera cada dijous durant 45 minuts en dos punts de la via al tram de l'Ebre. A falta d'acabar de concretar amb el Departament d'Interior l'horari –ara es fa a les 19.00 h– i el punt quilomètric exacte on es duran a terme les concentracions, tot apunta que es mantindran els talls a l'Ametlla de Mar i Les Cases d'Alcanar. El moviment ha tallat la circulació de l'N-340 diàriament durant tot l'estiu com a resposta a la decisió d'Interior de reduir en 20 minuts la durada de la protesta dels dijous.

En un any, el moviment ha fet 119 talls de trànsit. Amb aquest balanç, el portaveu del moviment veïnal de l'N-340, Llorenç Navarro ha agraït tots els manifestants que cada setmana –o cada dia durant l'estiu– s'han sumat a la mobilització per demanar l'aixecament de peatges. «El missatge de les onze rotondes i 66 quilòmetres de línia contínua volem que quedi clar: és una afectació per al territori brutal. Sol·licitem AP-7 gratuïta però que l'N-340 no ens la destrossin», ha insistit.

D'altra banda, els veïns preparen una bicicletada a l'N-340 per reclamar la gratuïtat de l'autopista i ja han sol·licitat el permís per fer-la. La seva intenció és que es faci el 22 d'octubre i que vagi de l'Ampolla fins a Camarles.


respostes a "Els veïns de l'N-340 recuperen els 45 minuts de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 220
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007