Nova derrota de La Cala i 8 jornades sense guanyar

24 . Oct, 2016 a les 13:30
per drodriguez a La notícia del dia
1486 reproduccions
El 1r equip de la SCER de l'Ametlla de Mar va tornar a perdre el diumenge a la tarda. Els caleros encara no coneixen la victòria després de vuit jornades des que va començar la lliga. Tot i merèixer la victòria, els caleros van perdre per 2 a 1 al camp del Pinell, on van pagar novament molt car la manca d'encert de cara a porta.

Ja a la primera part els homes de Marc Vilabrú van tenir suficients ocasions clares de gol per a sentenciar el partit, tot i que foren els de la Terra Alta els qui es van avançar en el marcador en el minut 35. La Cala es va sobreposar i l'Igors al límit del descans va posar l'empat en el marcador.

A la represa la dinàmica va ser la mateixa, ja que el Pinell no va crear perill a excepció de la jugada del gol, que ve precedit d'una falta clara que l'àrbitre es va empassar propiciant l'atac del Pinell i trobant la defensa avançada.

Marc Vilabrú, entrenador del 1r equip, explica que «és increïble que no haguéssim guanyat aquest partit. Nosaltres tenim diverses ocasions i no les fem, i ells en les dues úniques que tenen aconsegueixen marcar. Confio amb els jugadors, ho fem tot bé i la sort de cara a porta canviarà. Seguirem entrenant i treballant».

El pròxim partit és diumenge, a les 15.30 h, al camp del Santa Bàrbara.

respostes a "Nova derrota de La Cala i 8 jornades sense guan..."