Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de Turisme de la URV visiten l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar

14 . Oct, 2016 a les 10:28
per gfigueres a La notícia del dia
1265 reproduccions
Els alumnes de quart del Grau de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili van visitar el passat divendres l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar. Aquesta visita s'emmarca en l'assignatura de Gestió d'Oficines de Turisme, i és que la gestió de l'oficina de turisme de la població compta amb una molt bona valoració, no només dins de les Terres de l'Ebre sinó a escala de Catalunya. L'objectiu de la visita és que els alumnes coneguin, de primera mà, exemples pràctics de gestió.

«És el tercer any que, a través del seu professorat, vénen a visitar l'Oficina de Turisme per conèixer el seu funcionament. I una de les oficines que trien, per veure com treballen in situ, és la nostra» explica Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, que es mostra molt agraït perquè escullin la de l'Ametlla. Als alumnes se'ls va explicar les principals funcions que desenvolupa, cada dia, una oficina de turisme, «totes les coses que fem, els actes que organitzem, tot el màrqueting que gestionem a les xarxes socials i a Internet».

També es va parlar de promoció i projecció de la imatge de la destinació, d'organització d'esdeveniments, de suport al sector privat, de planificació, de qualitat i de la gestió interna pròpia d'una Àrea de Turisme. A més, Llaó explica que van presentar «les novetats que anem incorporant any rere any per oferir un servei acurat als nostres turistes i als nostres visitants». L'estada a la població dels estudiants del Grau de Turisme va incloure una visita guiada pels actius del municipi, com el port o les cales i platges.


respostes a "Els alumnes de Turisme de la URV visiten l'Ofic..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1016,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 59
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007