Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar la primera de Catalunya en assolir la primera categoria dins al xarxa d'oficines

13 . Mai, 2015 a les 14:41
per otomas a La notícia del dia
2550 reproduccions
Desprès de presentar la documentació requerida i les posteriors inspeccions, la Generalitat de Catalunya ha inscrit a l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar dins la primera categoria, convertint-se en la primera en tot Catalunya en aconseguir-ho.
Des de Turisme de l'Ametlla de Mar es dóna prioritat a la qualitat del servei  per tal de satisfer qualsevol necessitat d'informació, comunicació o servei de caràcter general a la persona visitant, donant una especial rellevància a  una visió més profunda del concepte de vacances de sol i platja. Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme explica que "hem rebut amb il·lusió aquesta categoria que atorga la Generalitat. És una manera de premiar la feina feta i encoratjar-nos a seguir oferint el millor servei a tots els que ens visiten".
Segons la nova normativa del Departament de Turisme de la Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, les oficines de turisme adscrites a la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya s'han de classificar en tres categories d'acord amb les funcions, les característiques i el nivell de prestacions que assumeixen. Per exemple es valora la senyalització, horaris d'obertura al públic, idiomes, l'espai destinat a l'atenció als turistes, l'ús de les noves tecnologies, entre d'altres qüestions.


respostes a "L'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar la pri..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 683,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007