Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El futbol sala federat debuta amb derrota

14 . Oct, 2016 a les 10:09
per gfigueres a La notícia del dia
1436 reproduccions
L'Equip federat de futbol sala de la SCER de l'Ametlla de Mar va encetar el passat cap de setmana la temporada 2016-2017 amb moltes novetats a l'equip. Els caleros, que cal recordar que militen al Grup 6è de la Lliga Catalana de Futbol Sala, van debutar davant del Mediterrani de Cambrils amb una dolorosa derrota per 1 gol a 6.

Roger Llambrich, component de l'equip, explica que «esperem que la gent vingui com l'any passat. Per la nostra part ho posarem tot per a què puguin gaudir d'un bon ambient i d'un bon futbol sala. Cal veure com són els equips per saber fins  on podem arribar aquesta temporada. Després de la derrota de dissabte cal jugar amb més intensitat».

Aquest any la categoria presenta moltes novetats,  amb vuit equips nous, i els caleros l'afrontaran amb moltes novetats, després de les noves incorporacions d' Avram Kostadinov, Àlex Méndez, Pau Sogués i Joan Ferré. Aquestes incorporacions cobriran les baixes de Sergi Quintana, Genís Callau, Alejandro Kellemberger, Jose Manuel Virino i Sam Russell, aquesta última de darrera hora, fet que ha deixat una vacant a l'equip.
Dissabte juguen a les 18 hores contra el Priorat Nord a Cornudella de Montsant.


respostes a "El futbol sala federat debuta amb derrota"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007