Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El President Carles Puigdemont inaugura la Comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar

29 . Gen, 2016 a les 14:26
per drodriguez a La notícia del dia
2544 reproduccions
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha fet avui una visita institucional a la comarca del Baix Ebre, on, entre altres activitats, ha inaugurat la nova Comissaria de Districte i de Trànsit de l'Ametlla de Mar. Ha visitat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha signat en el llibre d'Honor i ha presidit l'acte inaugural de la Comissaria de Districte, acompanyat del conseller d'Interior, Jordi Jané, del comissari en cap dels mossos d'esquadra, Josep Lluís Trapero i l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni. Aquesta ha estat la seva primera inauguració com a President de la Generalitat.

La Comissaria de Districte i de Trànsit de l'Ametlla de Mar dóna cobertura i servei als municipis de l'Ampolla, Camarles i El Perelló, a més de l'Ametlla de Mar. L'edifici, amb tres plantes de nova construcció, ha suposat una inversió de més de 2 milions d'euros. Entre altres serveis, aquesta dependència policial disposarà d'una finestreta de denúncies ràpides, orientada a atendre l'augment de població que aquestes localitats turístiques tenen a l'estiu.

L'ofensiva veïnal ebrenca per una AP-7 gratuïta ha aprofitat la visita de Puigdemont a l'Ametlla de Mar i ha traslladat la seva reivindicació al president de la Generalitat. Han mostrat pancartes a la seva sortida de l'Ajuntament i han departit uns instants amb ell al que han arrancat un compromís perquè també els rebi al Parlament en la visita que han programat el 25 de febrer amb la presidenta de la cambra catalana Carme Forcadell.

La visita del cap de l'Executiu continua la seva agenda al Baix Ebre a Tortosa on té previst visitar l'Ajuntament de la ciutat i la seu de la Delegació de la Generalitat, on es reunirà amb representants de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. El cap del Govern continuarà la visita a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa, a continuació, el president participarà en una nova sessió dels Dinars Cambra, en la qual hi ha previst que assisteixin una vuitantena d'empresaris de la comarca. La visita del president de la Generalitat a les Terres de l'Ebre finalitzarà amb la visita que farà a la façana de la catedral de Santa Maria de Tortosa.


respostes a "El President Carles Puigdemont inaugura la Comi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 23 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 130
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007