Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es suspèn l'acte d'inauguració de la Comissaria de Districte dels Mossos d'Esquadra

06 . Nov, 2015 a les 11:52
per drodriguez a La notícia del dia
2621 reproduccions
Finalment no serà un divendres d'estrena a l'Ametlla de Mar. L'acte d'inauguració de la nova Comissaria de Districte de l'Ametlla de Mar, que s'havia de realitzar a les 11.00 h, ha estat suspesa en aplicació de l'establert a l'article, de la Llei Orgànica del Regim Electoral General, que regula que des de la convocatòria de les eleccions i fins a la celebració de les mateixes queda prohibit qualsevol acte d'inauguració d'obres o serveis públics. També ha quedat anul·lada la jornada de portes obertes prevista per a després de l'acte institucional.

Tot i la suspensió de la inauguració, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha volgut destacar la importància de la posada en funcionament de la nova comissaria: "És un projecte que feia molt de temps que hi anàvem al darrere i finalment ara ja és una realitat. Estem satisfets perquè la col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra sempre ha estat sempre fantàstica. Tenir aquesta comissaria a la vora serà una millora molt important perquè incrementarà la seguretat ciutadana".

La comissaria, depenent de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre, està en funcionament des d'aquest dilluns 2 de novembre. El sotsinspector serà el calero Daniel Aleixendri, que va ser cap de l'ABP del Baix Ebre. Aleixendri coordinarà una plantilla de 40 persones, on hi haurà 10 caporals, 27 agents i 2 funcionaris administratius. Una gran part dels agents seran de l'Ametlla de Mar, fet que donarà més proximitat a la implantació de la nova comissaria.

Aquesta posada en marxa farà que l'Àrea del Baix Ebre incrementi efectius passant de 115 a 140 agents.

La de l'Ametlla de Mar és la cinquena comissaria dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, i la primera ubicada en un municipi que no és capital de comarca. La comissaria de la Policia de la Generalitat donarà cobertura a l'Ametlla de Mar, però també al Perelló, l'Ampolla i Camarles. En total, el seu radi d'acció cobreix més de 16.000 habitants, que s'incrementa en la temporada turística.

En els pròxims dies, hi haurà una reunió entre la Policia Local de l'Ametlla de Mar i els Mossos d'Esquadra per establir un nou marc de col·laboració i cooperació entre ambdós cossos de seguretat ciutadana.


respostes a "Es suspèn l'acte d'inauguració de la Comissaria..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 91
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007