Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Activitats esports

25 . Set, 2015 a les 14:46
per fcallau a La notícia del dia
1765 reproduccions
Activitats esportives per triar en la proposta de l'Àrea Municipal
El hit-hop o la natació per a nadons són algunes de les novetats d'aquest any.

Els ciutadans de l'Ametlla de Mar tornen a tenir un ample ventall de modalitats esportives al seu abast en el fulletó editat per l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar i que contempla les moltes activitats previstes pel període de setembre a juny.
Com és habitual, s'ofereixen les pràctiques esportives tradicionals amb alguna novetat en l'àmbit del ball i la natació.
El futbol continua tenint un pes important amb les seves modalitats de futbol iniciació, futbol escolar i futbol base federat, a més d'altres com la natació en les modalitats infantil, adults, esportiva i aquest any per  a nadons.
També hi son presents el tennis, el bàsquet, la gimnàstica rítmica, els escacs, el pàdel infantil i femení o el Kempo Karate i, per descomptat, que també se seguirà oferint la gimnàstica de manteniment per a majors de 64 anys.
En quant a la resta d'activitats segueixen els pilates, l'aquagym, el zumba- fittnes infantil i el combat  i el ioga, i aquest any s'afegeix com a novetat el hit-hop.
Marc Vilabrú de l'Àrea Municipal d'Esports ha insistit en l'impuls que es dóna a la pràctica esportiva amb la modalitat de multiesport en tots aquells que fan qualsevol de la resta d'activitats en edats benjamí i prebenjamí. Segons Vilabrú, "hem de recordar que des de fa ja molts anys venim duent a terme el programa Multiesport que a tots els nens entre 5 i 9 anys que s'apuntin a una modalitat esportiva, sigui quina sigui, els convidem  que coneguin altres modalitats esportives i d'altres possibilitats. És la manera de detectar nous talents en altres esports. Moltes vegades ens ha passat que hi ha nens que són bons en esports que no fem al municipi, com és el cas de l'atletisme i al cap d'uns anys de practicar esports com el futbol, la gimnàstica rítmica o el bàsquet acaben essent bons en d'altres esports i aquest programa ens permet això, detectar en edats primerenques que aquests nois poden ser bons en d'altres esports ".
Pel que fa a les activitats que s'ofereixen al CEM, l'Àrea Municipal d'esports ha previst descomptes especials pels alumnes del Col·legi Sant Jordi  amb 7€ al mes i 23 € pels de l'Institut.
Els interessats en consultar qualsevol de les possibilitats ho poden fer al CEM en l'horari habitual, al facebook  de l'Àrea Municipal d'Esports i a twitter a @esportslacala.


respostes a "Activitats esports"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007