Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar aposta per la Vela

03 . Jul, 2015 a les 12:34
per otomas a Ajuntament
2213 reproduccions
Des del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar s'estan preparant diversitat d'activitats per aquest estiu. Uns dels eixos centrals és la vela. El curset d'iniciació a vela està destinat a nens i nenes  a partir de 8 anys i es fa pels matins de 10.30 a 13.30h, de dilluns a divendres. Aquest curset començarà  aquest dilluns 6 de juliol i tindrà lloc al llarg de tot el juliol i agost i s'inscriu per setmanes. Les embarcacions que s'utilitzen són Optimis, Vaurien i Raquero. Per més, informació al 977 45 72 40 al Club Nàutic de l'Ametlla de Mar. Una activitat a preus molt ajustats.
"Una activitat que es preveu reforçar des del Club Nàutic  no només durant els mesos d'estiu sinó també  a l'hivern. "El nostre objectiu és parlar amb l'escola i l'institut, de l'Ametlla de Mar, però també amb els de la veïna població a veure si podem aconseguir que hi hagi xiquets i joves interessats en practicar aquest esport i a la llarga fins i tot, qui sap, poder fer un equip", explica Paco David Boyer des del CNAM.
D'altra banda, també està previst realitzar de manera paral·lela un curset de windsurf. Encara hi ha places.
Durant l'estiu, a més, des del Club també s'ofereix la possibilitat de lloguer de Kayak per gaudir del litoral calero. No mancaran els concursos de pesca habituals i  molt més
D'altra banda ,des del 5 de juny, hi ha nova junta al CNAM. Així Josep Asensio Cardona és el nou president que agafa el relleu de Joan Sirisi. Una junta de continuïtat amb Miguel Alarcón Rodríguez, de secretari, Jordi Pi Roca de Tresorer, i com a vocal Joan Sirisi Castellví


respostes a "El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar aposta per l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007