Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xa Trobada de Vela Llatina del Golf de Sant Jordi a l'Ametlla de Mar

01 . Jul, 2015 a les 15:01
per otomas a Ajuntament
2266 reproduccions
Aquesta iniciativa impulsada des de l'Associació de Vela Llatina la Cala tindrà lloc aquest 4 i 5 de juliol i aglutinarà una vintena d'embarcacions provinents d'arreu de Catalunya, València i també França.
L'arribada de les embarcacions es preveu aquest divendres  a la tarda al moll de la Confraria Vella, actual CIP. El dia següent, dissabte 4 de juliol es realitzarà a partir de les 10.30h del matí la singladura de les embarcacions cap a l'Ampolla, enguany en memorial a Oriol Llongueras un dels impulsors d'aquesta trobada de Vela llatina fa 10 anys.
A la tarda, a les 20.00h està prevista una conferencia i col·loqui a càrrec de la navegant en solitari i participant a la World Race 2014-15, Anna Corbella, a la sala d'actes de la Confraria, amb el suport de GAES Centres Auditius. "Crec que serà molt interessant conèixer l'experiència de l'Anna Corbella com a regatista de la World Race. És una manera de connectar amb l'essència de la vela llatina i d'aquells mariners que sortien a la mar en solitari i pendents de l'estat del temps i la mar per poder tornar a port", explica  Andreu Clarós, President de la Federació per la Cultura i Patrimoni marítim i fluvial.
El diumenge 5 de juliol tindrà lloc, a partir de les 10.00h l'aixecament de plànols d'una embarcació de Vela Llatina al Club Nàutic Ametlla de Mar. A partir de les 11.00h batejos de Vela Llatina. De fet, Clarós ha remarcat que "amb aquest aixecament i els batejos els nostre objectiu és que joves i petits es familiaritzin amb el món de la vela llatina i així crear un relleu ".
Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el Club Nàutic de l'Ametlla de Mar i la Confraria de Pescadors, entre d'altres.


respostes a "Xa Trobada de Vela Llatina del Golf de Sant Jor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007