Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ANC celebrarà una consulta interna per decidir si impulsa una proposta electoral transversal pel 27S

02 . Jul, 2015 a les 15:20
per otomas a La notícia del dia
1229 reproduccions
A l'Ametlla de Mar, el punt de votació serà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, i estarà obert dissabte de 10 del matí a 14 de la tarda. Per votar cal ser membre de ple dret, estar al corrent de pagament i portar el document d'identitat. Des de la territorial, La Cala per la Independència, s'anima a tots els membres a participar-hi i a donar l'opinió sobre el paper que haurà de desenvolupar l'ANC a partir d'ara i de cara a les plebiscitàries del 27 de setembre.

La pregunta que s'ha formulat és: Vols que l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per a impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per a garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?; i s'hi pot votar sí, no o en blanc.

Després que el passat 20 de juny, el President de la Generalitat, Artur Mas convidés a l'ANC i Òmnium a unir forces en una llista sobiranista unitària; l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat per aquest cap de setmana, una consulta interna per conèixer l'opinió dels seus membres de ple dret entorn de la proposta plantejada per Mas, i saber quin ha de ser la posició de l'entitat a partir d'ara.


respostes a "L'ANC celebrarà una consulta interna per decidi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 854,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007