Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La tarifa d'aigua es debat al plenari

29 . Mai, 2015 a les 14:41
per otomas a Ajuntament
1954 reproduccions
Aquest dijous va tenir lloc un ple extraordinari  motivat per la moció presentada pel PSC a l'Ametlla de Mar, al qual s'hi va sumar la resta de l'oposició tant ERC, com PP. L'objectiu de la moció era demanar que es tornés al sistema de rebuts trimestrals en la facturació del servei de l'aigua. La moció va quedar desestimada amb el vot negatiu de CIU i el vot a favor de l'oposició, PP, ERC i PSC.
Antonio Espuny, PSC: " vàrem presentar aquesta moció perquè vàrem veure que la justificació que feia servir l'Ajuntament per passar a la facturació bimensual no era certa. La companyia té molts de beneficis i, per tant, no està justificat aquest canvi tarifari. Nosaltres hem demanat que es torni al rebut  trimestral i l'equip de govern diu que no cal. Diu que al seu moment van prendre una decisió, però aquesta decisió han tingut l'oportunitat de rectificar i modificar-la vist el números que el mateix Ajuntament té damunt de la taula. Però el mateix Ajuntament ha preferit defensar els interessos d'una gran companyia que els interessos del nostre poble".
Des del PP, Joan Font: "la proposta que ha presentat el partit socialista és correcta. Creiem que al passar de la facturació trimestral a bimensual la quota de servei és la mateixa i, per tant, tots els domiciliats i contribuents paguen 35,08 euros. Per tant, creiem que el que hauria de ser és directament proporcional. Per tant, no és tant important si és bimensual o trimestral com que aquesta quota de servei de 17'54 euros sigui directament proporcional al rebut. Per tant, considerem que és raonable i nosaltres al programa electoral ja ho portàvem. Per tant, ho hem confirmat".
Escotem el portaveu d'ERC, Jordi Gaseni: "amb aquesta iniciativa que no s'ha pogut tirar endavant perquè l'equip de govern s'hi ha oposat el que preteníem és abaixar la pressió fiscal a la gent del poble. I també rebaixar els costos de la companyia amb aquest cobrament d'aquests rebuts. I passar d'aquest format bimensual a trimestral. És un tema que haurem de parlar amb el proper govern, quan estigui constituït. Ja que no ho hem pogut aconseguir  en aquest mandat, doncs mirar de proposar-ho i poder tirar-ho endavant en aquesta propera legislatura".
I el portaveu del govern de CiU, Antoni Montagut: "nosaltres en el moment de prendre la decisió ho vàrem fer tenint en compte els números que teníem sobre la taula. Ara s'obre un nou període, en el qual tenint en compte que dintre de quinze dies tindrem un nou govern municipal, entenem que qui ha de prendre la decisió de fer algun canvi d'aquestes característiques ha de ser el nou equip municipal. El que sí val a dir és que si els grups que avui han presentat la proposta continuen pensant el mateix, després de tenir els números i analitzar-los adequadament tindran una majoria més que absoluta per poder-ho aprovar".


respostes a "La tarifa d'aigua es debat al plenari"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 702,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007