Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XI Mostra de Teatre

09 . Abr, 2015 a les 16:25
per otomas a Ajuntament
2264 reproduccions
Arriba una nova edició de la Mosta de Teatre, que compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. De fet, aquest dissabte a les sis i mitja, el Grup de Teatre Delta Teatre de Deltebre seran els encarregats de donar el tret de sortida a aquesta XIa Mostra amb l'obra Doctor Pino si l'encerto l'endevino. Un sainet que aportarà frescor i diversió en aquest primer dia de teatre. Pel que fa a la programació hi ha hagut alguns canvis ja que havia de ser el grup infantil de la SCER els que havien d'engegar la mostra. Des de la direcció del Grup Escènic es va creure convenient fer aquest canvi ja que així els joves actors i actrius es poden preparar millor l'obra. De fet, es representarà el 18 i 19 d'abril. Així portaran a escena aquesta peculiar versió del conte dels germans Grimm, la Ventafocs del segle XXI, a  les sis i mitja,  a la sala de la societat.
El 9 de Maig la sala de la SCER, a la mateixa hora, tindrà lloc El Casament dels Petits Burgesos,  de Bertol Brecht. Una obra interpretada pel Grup Quo Vadis de l'Hospitalet.
Finalment, els encarregats de posar el punt i final  a la mostra  serà el Grup escènic de la SCER, amb l'obra que van estrenar per les Festes Majors de la Candelera, A l'armari i al llit al primer crit. La cita serà el proper 16 de maig a les sis i mitja a la sala de la SCER.
Josep Tomàs Margalef, un dels directors del Grup Escènic de l'Ametlla de Mar, fa una crida  als amants del teatre a que vagin a veure els grups teatrals d'altres indrets del territori. " Estem molt satisfets del públic que ens ve a veure a casa. Però d'altra banda, hem de demanar que vinguin al teatre a gaudir de les obres dels altres grups amateurs que ens regalen aquest teatre fet amb il·lusió i esforç i que ens ajuda a donar continuïtat a la mostra".
Les entrades a l'obra es poden adquirir mitja hora abans de la representació a la taquilla de la Societat.
D'altra banda, l'obra Dones sàvies, de Molière, prevista en la programació inicial, es preveu recuperar més endavant, en un nou projecte teatral amb un format similar a la mostra impulsat pel Grup Escènic de la SCER, segons Josep Tomàs Margalef. El mateix passarà amb l'obra que interpretarà el Grup Juvenil de la SCER, la Vida és somni. Una adaptació de Jordi Voltas del clàssic de Calderón de la Barca.


respostes a "XI Mostra de Teatre"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 25
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007