Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Diumenge l'Ametlla de Mar celebra la 33a Diada al Castell

24 . Abr, 2015 a les 10:07
per gfigueres a Ajuntament
2070 reproduccions
A l'Ametlla de Mar, com és tradició, se celebra especialment la Diada de Sant Jordi, sobretot amb la que aquest any serà la 33a Diada al Castell, que tindrà lloc aquest diumenge 26 d'abril.
Una de les activitats estrella que aplega aquesta festa popular a la platja de Sant Jordi i a l'entorn d'aquest històric monument  és el concurs de paelles. Així, famílies i grups d'amics s'uneixen vora els fogons per passar un dia de festa a l'aire lliure i, a més, mostrar la millor versió de la paella. Pel que fa als premis, el primer està valorat en 150 euros, el segon en 125 euros, i el tercer en 100 euros. De moment  hi ha una quinzena d'inscrits al concurs però des de la Regidoria de Festes es recorda que fins al mateix diumenge es poden inscriure.
En la Diada al Castell hi ha diversos actes que no manquen any rere any, com ara la caminada popular pel GR-92 fins al castell, sardinada popular, lliurament del XXIII Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, jocs infantils, i actuacions castelleres amb la participació de Los Xics Caleros, els Minyons de Terrassa, i els Xiquets de Cambrils. No mancarà l'actuació de la Xaranga Suquet Calero.
A l'interior del castell es podrà visitar l'exposició "l'Aigua: Font de vida i paisatge al camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre".

Sant Jordi a l'Ametlla de Mar
Aquest 23 d'abril l'Ametlla de Mar va celebrar la Diada de Sant Jordi amb força. Les parades de llibre i roses a la Plaça Nova, on des del Centre Ocupacional no es va voler perdre l'oportunitat de participar. Tampoc van mancar les parades a la zona escolar, davant la llar i l'institut.
Les roses, els llibres, Sant Jordi, la princesa i el drac també van envair els centres educatius del municipi. Així, l'escola Sant Jordi va celebrar la diada com a punt culminant  dins d' una setmana cultural plena d'activitats. Enguany, recordem, dedicada especialment a Tintín.  El concert de l'EMMA i la xocolatada impulsada des de l'AMPA van ser les activitats protagonistes. Des de la Llar d'Infants Xerinola van gaudir d'una diada amb xocolatada i on la pintura i la creativitat va fer xalar als més petits de casa. Des de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, el 23 d'abril es va viure com un dia destinat a la cultura i  a la feina ben feta dels alumnes a través del lliurament dels premis literaris, en matemàtiques i altres disciplines.


respostes a "Diumenge l'Ametlla de Mar celebra la 33a Diada ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007