Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació a la 29ª Diada al Castell de Sant Jordi

10 . Mai, 2011 a les 11:10 | 00:02:07
2116 reproduccions
La platja de Sant Jordi i el Castell van ser el marc aquest passat diumenge, 8 de maig, de la 29a Diada al Castell de Sant Jordi. Una festa que enguany, des de la regidoria de Festes, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, es va haver d'aplaçar una setmana més tard per tal que no coincidís amb la Diada de la Bicicleta.
El bon temps va acompanyar a tots els caleros que van participar a la Diada, que un any més va revalidar l'èxit de participació. La caminada de la vila a la platja, a la qual van sumar-s'hi prop de 170 participants, la sardinada popular i  l'intercanvi de llibres van ser algunes de les activitats que van fer gaudir als assistents. Els més petits van participar del taller d'espases i escuts medievals. I a la una va tenir lloc el tradicional concurs de paelles on famílies i grups d'amics van realitzar les millors versions de les seves receptes. El guanyador del primer premi va ser Pere Brull que va ser obsequiat amb una cistella amb productes típics de la zona i un taló de 150 euros. Mari Carme Comes va guanyar el segon premi valorat en 120 euros i la cistella. I 100 euros i la cistella  va ser la dotació del tercer premi que va guanyar Maria Teresa Domènech.

A més, dins el Castell es van poder visitar les exposicions Qui embruta el mar? i Les espècies invasores; mostres cedides per l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua). La Xaranga Suquet Calero va ser l'encarregada d'amenitzar la festa.

D'altra banda, a part d'aquesta Diada al Castell a l'Ametlla de Mar enguany per Sant Jordi no han faltat les tradicionals parades de roses i llibres pels carrers de la vila. Al caure el 23 d'abril en plena Setmana Santa, van ser molts els caleros i visitants que es van apropar a les parades per trobar la rosa i el llibre desitjat. Per la seva part els més petits a la Llar d'Infants Xerinola també van gaudir de la celebració amb la representació de la llegenda de Sant Jordi a través de les titelles. Sota l'atenta mirada dels infants una vegada més Sant Jordi va matar el drac. I el Grup Infantil del Grup Escènic de la SCER, en el marc de les activitats organitzades al municipi també es van sumar a la celebració amb la representació de la llegenda a la sala de la Societat el passat 30 d'abril.


respostes a "Èxit de participació a la 29ª Diada al Castell ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 698,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007