Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joana Ortega inaugurarà el Bon Repòs

22 . Gen, 2015 a les 14:15
per otomas a Ajuntament
1942 reproduccions
Tot i que des d'aquest passat dia 5 de gener ja està obert l'accés al públic al Parc del Bon Repòs; serà aquest dissabte, 24 de gener, a les 5 de la tarda que tindrà lloc la inauguració oficial que anirà a càrrec de la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. A les cinc de la tarda està prevista la concentració a l'Ajuntament per després desplaçar-se al parc acompanyats de la Banda de la Cala. "Esteu tots invitats a la inauguració en la qual comptarem amb el suport del Govern amb la presència Joana Ortega", convida Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar.
El Parc és un dels projectes històrics per a la vila que suposa la recuperació d'un espai verd al cor del municipi perquè hi pugui gaudir tothom. Cal recordar que, en una primera fase, es va reformar la zona per tal d'habilitar l'espai on es va ubicar l'Oficina de Turisme i la seu de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar. Alhora es va completar la primera fase amb l'habilitació d'una zona de joc infantil i una petita pista per a l'activitat esportiva.
En la  segona fase es va actuar sobre 6.391m2 i va suposar la finalització definitiva del parc, amb una zona enjardinada de 3.350m2.
El parc disposa també d'un gran espai multifuncional i polivalent central de 638m2 que s'ha habilitat  per a poder acollir qualsevol tipus d'acte públic.


respostes a "Joana Ortega inaugurarà el Bon Repòs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 27
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007