Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

19 . Set, 2014 a les 12:41
2167 reproduccions
· Es fa saber a tots els nascuts el 1975 que el dia 27 de setembre es fa el sopar de quinta. Els interessats podeu passar a apuntar-vos al restaurant Mestral del dia 15 fins al 23.

· Dissabte dia 20 de setembre, a partir de les 15h i fins les 19h, a causa de la cursa esportiva de la Triatló hi haurà restriccions de trànsit per entrar al poble des de les Tres Cales (camí del cementiri i camí de la depuradora) i la TV-3025. També estarà tallada  la carretera del port i l'antiga N-340. Disculpeu les molèsties.

· L'Àrea Municipal d'Esports informa que ja estan obertes les inscripcions de les activitats esportives d'hivern a les oficines del CEM La Cala.
També comunica a tots els equips interessats en participar a la Lliga de Futbol Sala Costa Daurada 2014-2015 que el dilluns dia 22 de setembre a les 19h hi haurà una reunió informativa a la recepció del CEM.

· L'Institut Mare de Déu de la Candelera comunica que el període de matriculació extraordinària per al cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa és del 19 al 22 de setembre.

· La Regidoria de Formació comunica que el proper dia 22 de setembre a les 9h s'inicien les inscripcions per als cursos tardor 2014. Més informació: telecentre@ametllamar.cat.

· L'Escola Municipal de Música comunica que divendres 19 de setembre s'inicien les classes gratuïtes de pre-sensibilització per a nens i nenes de 3 anys. L'horari és de 17.15 a 18h

· S'informa a totes les persones inscrites al programa de vacances del IMSERSO que fins al dimecres dia 24 de setembre poden portar les seves cartes a l'agència de Viatges ubicada al Carrer Cervantes núm. 11 per tramitar les reserves corresponents a la temporada 2014-2015

· L'Associació de Jubilats L'Estany comunica que s'organitza un viatge a la Cerdanya Catalana, Francesa i Andorra, del 13 al 15 d'octubre. Per a més informació podeu passar pel Casal.

· La Creu Roja de l'Ametlla de Mar comunica que amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social organitza una xerrada pel dia 25 de setembre al Centre d'Interpretació de la Pesca a les 16h. El tema a tractar serà: "Cuida la teva memòria".

· L'AMPA i l'Escola comuniquen que ja us podeu inscriure a les activitats extraescolars que es faran a l'escola aquest curs:
- Psicomotricitat (gestionat pel CEM), per a alumnes de 3 a 5 anys
-  Aprenem a patinar, per a alumnes de P3 a 6è
- Voleibol, per a alumnes de 3r fins a 6è de primària
-  Taller de màgia, per als alumnes de Primària
- Manualitats reciclades, per a alumnes de primària
- Taller de teatre, per a tot l'alumnat
Les activitats començaran la primera setmana d'octubre.
Per a més informació poden passar per la secretaria de l'Escola.

· La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que ja es poden cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'Ametlla de Mar, a partir del dia 16 de setembre de 2014. Han de demanar permís a l'Ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes a grícoles quan fa vent.

· La recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes. Cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'Ajuntament per apuntar-se.

· S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a  incidències@ametllamar.cat o al  977 45 60 00.

· La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 19 de setembre és la d'A.Aytés. Després entra en guàrdia la farmàcia de J. Pedrola i R.Olivellla.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 221
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007