Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pretemporada 1er equip de futbol

31 . Jul, 2014 a les 15:12
per fcallau a La notícia del dia
2606 reproduccions
Divendres comença la pretemporada del 1r Equip de La Cala
Baltasar Capera s'estrena a la banqueta de l'equip calero que té les baixes de l'Hèctor i Jordi el Rullet (l'Ampolla), l'Arnau(Remolins-Bítem) Mikel(Deltebre) i Abraham(ho deixa), i les altes de David Morillo i Sergi Quintana.

El primer equip de la SCER de l'Ametlla de Mar inicia la pretemporada aquest divendres dia 1 d'agost amb moltes novetats, la més important a la banqueta on, després de la marxa de Narcís Labòria al Deltebre de la 2a catalana, s'hi asseurà Baltasar Capera, exjugador del Tortosa, La Cava i l'Ampolla, que fins ara ha entrenat a Camarles, Deltebre i Perelló.
De moment, amb un programa d'entrenaments de tres dies a la setmana, comptarà amb una plantilla inicial de 25 jugadors dels quals haurà de sortir un grup de 20 jugadors, que són els que vol l'entrenador per a afrontar la temporada 2014-2015.
Aquest any s'han de comptar les baixes de l'Hèctor Benaiges i Jordi Llaó que han fitxat per l'Ampolla de 2a Catalana, l'Arnau Figueres que ha fitxat pel Remolins- Bítem de 2a Catalana i Mikel que també ha marxat al Deltebre de 2a Catalana i el dubte de l'Abraham que tot indica que podria deixar la pràctica del futbol.
Pel que fa a les altes, l'equip incorpora a David Morillo i Sergi Quintana, i a alguns dels integrants que ja han finalitzat el període juvenil.
Segons Joel Solé, president del futbol calero, "la nostra aspiració és que ens ho passem bé nosaltres, l'afició i els jugadors. Si ens ho passem tots bé voldrà dir que la cosa anirà bé. Som un equip que no fem fitxatges i depenem de la gent de casa i de la que vol jugar amb nosaltres. No podem exigir res més que passar-nos ho bé i que la gent xali. Si és així podem quedar entre els 5 o 6 primers".
El primer dels compromisos de pretemporada de l'equip calero serà el dia 9 d'agost que participarà en una triangular a Jesús i Maria amb el Jesús i Maria B de la 4a catalana i el Campredó, nou equip de 3a Catalana.
A continuació, el dimecres dia 13 d'agost a les 20h rebrà al Remolins- Bítem de la 2a Catalana, el 23 d'agost a les 18h rebrà al Jesús i Maria B de la 4a Catalana i el dia 30 d'agost a les 18h rebrà al Camarles de la 2a Catalana. El club té el compromís de La Cava de la 2a Catalana, tot i que encara no s'ha fixat la data.
Els caleros començaran la competició oficial el dia 6 de setembre a casa davant del Santa Bàrbara. Una de les novetats d'aquest any serà que es jugarà en dissabte a la tarda, una petició dels jugadors.
Pel que fa a la categoria juvenil, també gestionada per la SCER de l'Ametlla de Mar, aquest any a diferència de la temporada passada, només es disposarà d'un sol juvenil, pel qual s'està buscant entrenador.


respostes a "Pretemporada 1er equip de futbol"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007