Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Mangatuna es presenta a la Casa d'Àsia

11 . Abr, 2014 a les 13:15
per gfigueres a La notícia del dia
2152 reproduccions
L' Ametlla de Mar realitzarà de l'1 al 4 de maig el Mangatuna en el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja. Aquest I Festival Mangatuna neix amb l'esperit de fusionar gastronomia i cultura popular japonesa, ja que els assistents podran degustar una gran varietat especialitats culinàries relacionades amb la tonyina, mentre podran assistir a concerts, cosplays, tallers de manga i projeccions d'anime d'accés gratuït.  Les activitats es duran a terme en tres espais,  a la sala de la SCER (Societat Cultural Esportiva i Recreativa),  al Poliesportiu Municipal, i al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP). Així es va presentar aquest dimecres a la Casa d'Àsia a Barcelona. També s'ha aprofitat per presentar el cartell realitzat per David López i Santi Casas d'Ikari Studio.
Andreu Martí, alcalde de L'Ametlla de Mar, ha manifestat l'interès de la població per la cultura japonesa "L'Ametlla és actualment l'epicentre de la tonyina a la Mediterrània. Gràcies a això tenim una excel·lent relació amb el Japó. D'aquesta manera hem volgut augmentar l'oferta cultural que la ciutat dona al visitant aprofitant les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja. Volem posicionar-nos en l'àmbit cultural del manga i la cultura asiàtica, de la mateixa manera que ho estem en el terreny de la gastronomia o l'oci".
La presentació va anar  a càrrec, de l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, i des del Grup Balfegó, Montse Brull. També van estar presents Shigeharu Orihara Cònsol general adj. del Consolat del Japó a Barcelona, Carles Santa Maria del Ficòmic, i  Menene Gras, Directora de Cultura i Exposicions des de la Casa d'Àsia.
I és que el Mangatuna està organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar, mentre FICOMIC programa i coordina les activitats. El Festival compta amb el patrocini del Grup Balfegó, el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i de les Terres de l' Ebre, i la col·laboració de Casa Àsia, Consolat General del Japó, Societat Cultural, Esportiva i Recreativa de L'Ametlla de Mar i Expert Serafí.


respostes a "El Mangatuna es presenta a la Casa d'Àsia"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 908,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007