Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

1ª Fira del Comerç Local a l'Ametlla de Mar

11 . Abr, 2014 a les 13:12
per gfigueres a La notícia del dia
2899 reproduccions
Des de la Regidoria de Comerç, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, treballant colze a colze amb el teixit comercial del municipi neix la Fira del Comerç Local. Una Fira que tindrà lloc aquest cap de setmana 12 i 13 d'abril i que s'ubicarà al llarg del carrer Andreu Llambrich, artèria comercial de l'Ametlla de Mar. Així, aprofitant la gran afluència de visitants que durant el pròxim cap de setmana es desplaçaran fins a la població, atrets per Fira Alterativa, 38 comerços de la vila trauran els productes al carrer, oferint les seves propostes als visitants. Una fira oberta a tothom i d'accés gratuït que pretén demostrar la vitalitat i força del comerç local i el treball conjunt per tirar endavant.
Albert Medrano, Regidor de Comerç explicava que "és una iniciativa sorgida de les converses que mantenim periòdicament amb els comerciants i si consideren que aquesta és una eina vàlida per a la seva promoció, per nosaltres també. Volem estar al seu costat i que ens facin arribar qualsevol idea que ajudi a millorar".
El Regidor de Comerç agraeix la implicació de la representants del comerç local i subratlla que des de la Regidoria de Comerç actualment ja s'està treballant per dinamitzar el comerç local de cara l'estiu i tardor.


respostes a "1ª Fira del Comerç Local a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 697,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007