Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Dones Endavant estrenaran local el nou curs

27 . Jul, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1348 reproduccions
L'associació Dones Endavant estrenarà, a partir del pròxim mes de setembre, un nou local. De fet, es tracta del local que ara ocupa el Club de Pensionistes de la Casa del Mar que passarà a utilitzar l'associació de dones. I a canvi, els pensionistes traslladaran el billar i les seves activitats al local que ara ocupen les Dones Endavant.

La decisió arriba per acord de les dues entitats, tot i que amb el vistiplau de l'Institut Social de la Marina (ISM) de qui depèn l'edifici ubicat a l'avinguda Batlle Josep Pijoan, que creuen que poden treure'n més profit dels locals que ara ocupaven els seus veïns.

Les dones buscaven més llum directa per a la pràctica de les seves activitats i tallers, i els pensionistes, aficionats al billar, cercaven un espai més adequat per a la pràctica d'aquest joc.

Al llarg del mes d'agost, després de la signatura de l'acord, es faran els respectius trasllats de material i al setembre, les dues entitats ja encetaran la temporada en els respectius locals nous.

«Ens van agradar els locals a les dues entitats. Nosaltres ja feia temps que hi anàvem al darrere, ens hem mogut, han baixat els directius de l'ISM per demanar-ho i s'ha pogut aconseguir el trasllat», comenta Cinta Garcia, presidenta de les Dones Endavant.

Entre les novetats hi haurà l'obertura al públic, al mes d'octubre, d'una mostra del treball dedicat a les dones ‘remendadores', que va formar part de l'exposició ‘Més enllà del silenci' d'àmbit comarcal, en el que hi van participar les Dones Endavant. La mostra tindrà lloc al primer pis de la Casa del Mar.


respostes a "Les Dones Endavant estrenaran local el nou curs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 469,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 66
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007