Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Carnestoltes

15 . Feb, 2013 a les 12:58
per otomas a La notícia del dia
2082 reproduccions
Aquest cap de setmana l'Ametlla de Mar està de festa i és que arriba el Carnestoltes. Després de les festes de la Candelera els caleros han descansat uns dies per reprendre aquest dissabte i diumenge la celebració del Carnestoltes. Si aquest dijous es va realitzar la rua infantil organitzada per l'Escola Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola aquest dissabte a la tarda és el torn dels grans. De fet, el Rei Carnestoltes donarà el tret de sortida al Carnestoltes de l'Ajuntament. Des d'allí, cap  a les cinc i mitja, s'encetarà la rua que es preveu que finalitzi a la Plaça Nova. I a la nit, cap a les deu del vespre, les disfresses tornaran a sortir pels carrers de la vila per continuar la festa al poliesportiu municipal amb Imagina Ràdio. Al poliesportiu les disfresses que s'han presentat al concurs lluiran davant del jurat. I és que enguany tot i que s'han modificat els premis del concurs de disfresses, organitzats des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, es mantenen la diversitat de categories i de premis.

Pel que fa als premis sèniors, en la categoria individual, hi ha un premi de 75 euros. El millor grup de dos a nou components tindrà una dotació de 150 euros. La millor comparsa (a partir de deu components) es premiarà amb 200 euros i la carrossa amb 350 euros. A més, destacar que les carrosses només per participar tenen una gratificació de 60 euros.

També hi ha premis per als més petits, en la categoria individual, es donarà un regal i 30 euros. El grup infantil de dos  a nou components estarà premiat amb un berenar valorat amb 90 euros. I per la millor comparsa infantil (també a partir de 10 components) el premi és un berenar valorat amb 130 euros.

"Enguany està molt animat i hi ha diverses comparses i carrosses que animaran la festa tant el dissabte com el diumenge", subratlla Encarna Subirats.

Els actes clouran diumenge a les cinc de la tarda amb la desfilada de disfresses infantils i entrega de premis a al poliesportiu. Un lliurament de premis que també comptarà amb festa i animació d'Imagina Ràdio.
respostes a "Carnestoltes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 634,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007