Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Elecció Pubilles i Quintos 95

12 . Des, 2014 a les 13:24
per otomas a Ajuntament
2165 reproduccions
Aquest dissabte, a partir de les 18.30h, al poliesportiu, es farà la presentació de les pubilles de la Candelera 2015, i dels Quintos del 95. D'aquesta manera es posarà rumb a les festes majors del febrer, tot i que encara queden uns dies. De fet, precisament aquest és el concepte que embolcallarà la Candelera 2015, una invitació a  un viatge per les tradicions del municipi. Enguany hi ha un gran nombre de participants. En concret 24 damisel·les grans i 19 de petites. A més, es clar, dels 47 quintos. " Les damisel·les són el centre de l'acte i segur que estan nervioses, és normal, però el meu consell és que gaudeixin al màxim d'aquest moment que sempre recordaran amb emoció", Eva del Amo es la Regidora de Festes.
Pel que fa al desenvolupament de l'acte s'iniciarà amb el parlament de la Regidora de Festes, Eva del Amo. A continuació serà el moment de les damisel·les i pubilles de al Candelera 2014 que rebran el DVD amb les millors imatges de la festa elaborat per la Calartv. Després tindrà lloc la presentació dels quintos amb el lliurament de la dessuadora amb l'eslògan Destinació La Candelera 2015, que lluiran per la processó de la Verge. Seguidament,  serà el moment de la presentació de damisel·les grans i petites de la Candelera 2015 acompanyades del representant de l'entitat.
A continuació les 13 damisel·les que aspiren a Pubilla de festes posaran el seu nom a la urna corresponent. La resta de les damisel·les tant grans com petites posaran el seu nom en les altres dues urnes. Pel que fa a les grans la 1a Damisel·la de la Candelera 2014 serà l'encarregada de treure el nom de la Pubilla de la Candelera 2015 ja que la Pubilla Candelera 2014 no ha pogut assistir a la presentació. També, escollirà la 1a Damisel·la de la Candelera 2015. D'altra banda, la 2a Damisel·la de la Candelera 2014 escollirà la del 2015. La Pubilla infantil  2015, 1a Damisel·la, i 2a Damisel·la  infantils s'escolliran a sorts.
Recordar que després hi haurà Festa Monster Energy amb Dany DJ, i Guillermo DJ, a partir de les 2:30h de la matinada al poliesportiu. L'entrada anticipada és 6 euros i a taquilla 8.


respostes a "Elecció Pubilles i Quintos 95"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 664,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007