Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les tanques de les parcel·les a les urbanitzacions podran arribar al 1,80m

28 . Nov, 2014 a les 14:34
per gfigueres a Plens
1971 reproduccions
Les tanques de les parcel·les a les urbanitzacions podran arribar al 1,80m
Aquest dijous 27 de novembre al plenari un dels punts destacats va ser l'aprovació per unanimitat de l'ordenança número 25 que regula la mida de les tanques, en àmbits determinats. Així a partir d'ara podran assolir l'alçada de 1,80m millorant la seguretat i privacitat dels veïns.

El ple d'aquest dijous, 27 de novembre, va ser un ple de tràmit. Tot i això, cal destacar alguns dels punts de l'ordre del dia en matèria d'urbanisme. Per una banda, l'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM)  en l'àmbit del "Sector Sant Jordi Bosc". Un punt aprovat amb el vot afirmatiu de CiU i ERC, i l'abstenció del PP i PSC. També es va aprovar la modificació puntual del POUM en l'àmbit del polígon d'actuació urbanística "PAU Tres Cales 1a fase". Un punt aprovat amb l'abstenció del PSC i el vot afirmatiu de CiU, PP, ERC. Es va aprovar per una unanimitat, també, l'ampliació del càmping l'Ametlla Village Platja a través de la modificació del Pla especial urbanístic "PEU Càmping 5". Un altre punt destacat va ser l'aprovació per unanimitat de l'ordenança número 25 que regula la mida de les tanques, en àmbits determinats. Així a partir d'ara podran assolir l'alçada de 1,80m millorant la seguretat i privacitat dels veïns.
Antoni Montagut, portaveu de l'equip de Govern. "Un dels punts a destacar, dins d'un ple de tràmit, s'han tractat punts en el pla urbanístic, zones verdes, etc, i, a més, s'ha realitzat l'aprovació inicial d'una nova ordenança general que regula les tanques als àmbits de les urbanitzacions per donar una certa privacitat i unificar els criteris per qui tingui una parcel·la i vulgui per una tanca. Així comptarà amb criteris ben fixats i guanyarà en privacitat i seguretat de cara a l'exterior".
També es va donar compte del seguiment del pla d'ajust del 3er trimestre 2014.
Per al seva part, el portaveu del PP, Joan Font va remarcar que "ha estat un ple de tràmit. Ara el més important del que queda de legislatura, independentment dels punts que han tocat avui, és l'aprovació del pressupost del 2015. Per això vull destacar que encara que era donar compte del pla d'ajust del 3er trimestre del 2014 vàrem preguntar i, generalment, no s'acompleix aquest pla d'ajust sobretot a l'apartat d'ingressos. Per això, a la comissió de pressupostos anirem filant prim sobre perquè passa això. Per tant, el més important són els pressupostos del 2015.
D'altra banda, l'Ajuntament  crearà una comissió de seguiment de la gestió de l'aigua amb representants polítics i tècnics.
Antonio Espuny, portaveu del PSC: "Al donar compte ha hagut un punt que es refereix al cost de l'abastament de l'aigua on s'ha pogut constatar, al comprovar l'auditoria als anys 2012 i 2013, que els números que la companyia concessionària utilitzava per a justificar els increments del rebut de l'aigua segons l'auditoria no són reals. Enlloc de pèrdues hi ha guanys importants. La nostra pregunta ha anat per aquí i esperem que el més aviat possible ens ho puguin esclarir".
Per la seva part, Jordi Gaseni des d'ERC va remarcà que "destacar la nostra preocupació pel malestar dels veïns de Roques Daurades que estan preocupats per les connexions amb el clavegueram. Aquesta és una de les preguntes que se'ns ha contestat dient que en teoria això ja està solucionat, però el govern recorda que els veïns han de fer aquesta connexió o han de demanar aquesta connexió a Aqualia. Des d'ERC destaquem doncs aquesta inquietut dels veïns de la urbanització que sembla ser que no serà solucionada".


respostes a "Les tanques de les parcel·les a les urbanitzaci..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

ple

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007