Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Visita de 40 touroperadors

08 . Oct, 2014 a les 13:52
per otomas a Ajuntament
2777 reproduccions
En el marc de la iniciativa Trips Buy Catalunya 2014 de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, 40 touroperadors internacionals han visitat l'Ametlla de Mar aquest dimarts i dimecres. En concret, l'Ametlla de Mar ha donat a  conèixer els encants del nucli urbà,  a més d'una de les experiències úniques al món, el Tuna Tour. Així touroperadors d'Alemanya, Eslovàquia, República Txeca, Suïssa, Bèlgica, Croàcia, Hong Kong, Singapur, Regne Unit, entre d'altres indrets del món han conegut de primera mà què els pot oferir l'Ametlla de Mar.
"Tenir aquests touroperadors visitant l'Ametlla de Mar és una oportunitat única per promocionar el municipi i arribar arreu del món", subratlla Damià LLaó, gerent de l'Àrea municipal de turisme.
I és que la Cala forma part d'un dels atractius del fam trip que porta per títol Tasta la natura i els productes mediterranis. Així,  els touroperadors, a més de visitar l'Ametlla de Mar també han fet parada al Delta de l'Ebre i al Priorat.
Aquests viatges de familiarització del Buy Catalunya formen part de les iniciatives previstes en el marc del Pla d'Accions i Objectius 2014 de l'Agència Catalana de Turisme.
El proper 9 d'octubre l'Agència Catalana de Turisme celebrarà el workshop del Buy Catalunya. Es tracta del més important del sector turístic a Catalunya que se celebra bianualment, on les empreses catalanes turístiques líders es troben amb operadors turístics de tot el món.


respostes a "Visita de 40 touroperadors"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 805,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007