Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Pere Gómez i Comes es presentà com a candidat per a CiU a l'Ametlla de Mar

16 . Feb, 2015 a les 13:47
per otomas a La notícia del dia
1969 reproduccions
Durant l'acte de presentació a la sala de la SCER, divendres 13 de febrer, el candidat de CIU va mostrar el seu compromís per la reducció del deute, la dinamització econòmica i la creació de llocs de treball del municipi. D'altra banda, Gómez i Comes va remarcar la necessitat de cercar inversions exteriors per al municipi, això sí , tenint en compte amb la preservació del Medi Ambient i l'alt valor natural de l'Ametlla de Mar. El candidat també va parlar del que va denominar com "micropolítica". És a dir, la política de proximitat, de contacte directe amb el ciutadà. Gómez i Comes va remarcar també que és conscient que la gestió del dia a dia  també requereix i exigeix esforç i compromís.
"Encapçalar la llista i ser l'alcaldable de CiU pel meu poble és una de les satisfaccions més grans que em podien donar com a persona. Per aquest motiu vull deixar clar que treballaré en cos i ànima per al meu poble els eixos principals que són la proximitat, la participació ciutadana i la transparència. Amb l'experiència d'aquests anys que he estat treballant  a la Delegació del Govern puc afirmar que buscaré la inversió necessària per seguir treballant per la Cala i per fer el que he somiat sempre convertir el meu poble en l'espill de les Terres de l'Ebre i el mirall de Catalunya" , subratlla Joan Pere Gómez i Comes.
El candidat de CiU a les municipals va estar acompanyat per l'alcalde de Tortosa i Senador, Ferran Bel. Bel va destacar el treball i experiència de Gómez i Comes aquests darrers anys a la Subdelegació del Govern a les Terres de l'Ebre.
Per la seva part, Mari Carme Martí, regidora de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va subratllar el tarannà del candidat de CiU caracteritzat per la seva "proximitat i la responsabilitat".


respostes a "Joan Pere Gómez i Comes es presentà com a candi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007