Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Josep Martí i Blanch pregoner de la Candelera 2014

31 . Gen, 2014 a les 09:13
per gfigueres a La notícia del dia
2882 reproduccions
Aquest 31 de gener, com és habitual, el pregó de Festa Major donarà el tret de sortida a les festes de la Candelera que tindran lloc fins al 4 de febrer. Enguany Josep Martí i Blanch, nascut a l'Ametlla de Mar el 1970, periodista i secretari de Comunicació del Govern de Catalunya des del febrer de 2011 serà el pregoner d'aquesta Candelera. Martí també presideix l'Agència Catalana de Notícies, el Consell Editorial de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional.
"Estic emocionat, la veritat es que és un honor ser el pregoner d'aquesta Candelera. No m'ho hagués pensat mai. La veritat és que m'han fet un regal permeten.me ser el pregoner el meu poble", explica emocionat Josep Martí i Blanch.
Martí és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Direcció General per la Universitat de Navarra - IESE Business School. El 2003 va fundar a Barcelona l'agència de comunicació, relacions públiques i disseny Mapa Media, que va dirigir fins a la seva entrada a l'executiu català. Així mateix, ha exercit de professor de comunicació corporativa a la Facultat de Comunicació Blanquerna - Universitat Ramon Llull i de comunicació en el Mestratge de Gestió Sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya. També ha estat columnista a l'Avui, Expansión i El Singular Digital, i ha participat de manera continuada en diverses tertúlies radiofòniques. El 2008 va publicar l'assaig Ets de dretes i no ho saps (Editorial Mina, Col·lecció l'Arquer, Grup 62). Posteriorment, va publicar el recull d'articles del Diari Avui i al Sin¬gu¬lar Di¬gi¬tal, Favonades, Escates del pensament, al 2010.


respostes a "Josep Martí i Blanch pregoner de la Candelera 2..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007