Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats

14 . Mai, 2014 a les 13:30
2969 reproduccions
 -L'Àrea Mpal. d'Esports informa que ja està obert el període d'inscripció a les activitats i campus que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost.
Per a més informació i inscripcions:Al CEM La Cala  
Recordem que tots els inscrits abans de l'1 de juny, rebràn una camiseta conmemorativa del campus.

-La S.C.E. i R. comunica que per dissabte  17 de maig  a les 10:45h de  la  nit, hi ha ball a la sala  amenitzat pel  " DUO A TEMPO

-Setmana de portes obertes  a l'escola de música fins divendres  16 de Maig de les 4h a les 8h de la tarda on tots hi sou invitats a visitar les postres instal·lacions  i veure com treballem.

També volem informar que dimecres 21 de Maig a les 4,30h hi haurà una  cantada al Casal d'avis   "Música a la tercera edat"  amb la participació  del grup de teatre musical, grup de flautes, saxos i cant coral de l'escola de música.  

I per últim recordar que fins al 30 d'octubre està obert  el període d'inscripció a l'escola de música, de dilluns a divendres  de  4h a  8h de la tarda.

-Cicle de xerrades de Temàtica pesquera al centre d'interpretació de la pesca, per dissabte dia 24 de maig a les 6h de la tarda, "La vida a la mar" a càrrec del pescador  de l'Ametlla de Mar  Juan Argentó

-L'Institut Mare de Déu de la Candelera informa que fins el dia 23 de maig està obert el període de preinscripció per a batxillerats i cicle formatiu de Gestió Administrativa.  Per a més informació podeu passar per la secretaria del centre.

-És comunica a totes les persones donants de sang que el dimarts dia 20 de maig, de 5h a 9h de la tarda, estarà  la unitat de donants del banc de sang i teixits  al Centre d'interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar.

-El centre Social Tres Cales comunica que dissabte de 6h a 7.30h de la tarda hi haurà taller de manualitats, 3€ per participant. I per  diumenge 18 de maig de 10h a 12h  del matí mercat artesanal al parc de Tres Cales.

-El servei de recaptació municipal informa que s'estan cobrant els rebuts de la taxa d'escombraries i exaccions municipals del casc urbà i de la urbanització Roques Daurades corresponents a l'exercici 2014.

L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9h del matí a 2h de la tarda.

  -La regidoria de medi ambient recorda que la recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes,i que cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'ajuntament per apuntar-se.
 -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.
 
-La farmàcia de guàrdia fins les 20:30h del dia 16 de maig és la farmàcia A. Aytés.  


respostes a "Comunicats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007