Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aeròbic amb regust de Suquet Calero

14 . Ago, 2014 a les 13:58
3014 reproduccions
Una experiència que uneix l'aeròbic, els temes més divertits de la Xaranga Suquet Calero i la platja. Aquesta tarda, a les 18.00h a la platja de l'Alguer. A més, el divendres, 15 d'agost, a partir de les 17.30h tindrà lloc una nova edició del Correbars.

La Xaranga Suquet Calero aquesta tarda,  a les 18.00h a la platja de l'Alguer realitzarà una nova edició del Suquet aeròbic. Una experiència que uneix l'aeròbic, els temes més divertits de la Xaranga i la platja. Una activitat que serà el tret de sortida de la beach master impulsada des del Cem la Cala on els banyistes podran practicar Zumba Beach, Beach Combat, Beach Balance.

Un dels membres de la Xaranga, Josep Blanch, subratlla l'acceptació que va tenir fa dues setmanes la primera vegada que es va provar de fer aquesta activitat: "primer la gent es queda sorpresa però després es va animar i la veritat és que va ser una experiència molt divertida. Esperem que aquesta tarda molta gent hi participi".

D'altra banda, el divendres 15 d'agost a partir de les 17.30h tindrà lloc una nova edició del Correbars sota l'eslògan No sigues gos i vine al Correbars de l'agost 2014.  Un Correbars que començarà des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i passarà pel Mosset, Bar el Niño, Burguer3, Ca Lluís, Petit Cafè, Clàssics, Pierrot, Iru's i Forum. Per participar al Correbars s'ha d'adquirir lo cartonet, per 4 euros, als bars que formaran part d'aquest tour de la Xaranga del Suquet Calero. Cada bars posarà el seu segell i tots els que completin lo cartonet entraran en el sorteig de diversos premis facilitats pels patrocinadors Ajuntament de l'Ametlla de Mar (sopar per a dues persones), Calyper (àlbum Hoffman), Grup Balfegó (2 Tuna Tour), Discoteca Blau (2 entrades botella de cava), el Cem la Cala (10 passes per gaudir del complex). A més, amb l'adquisició d'aquests cartonets s'obtindrà un obsequi, un barret de la Xaranga.


respostes a "Aeròbic amb regust de Suquet Calero"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007