Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Eleccions a la Confraria de Pescadors

19 . Oct, 2012 a les 10:36
per gfigueres a La notícia del dia
2685 reproduccions
El proper 27 d'octubre hi ha eleccions a la Confraria de Pescadors Sant Pere, de l'Ametlla de Mar. De l'1 al 6 d'octubre es van presentar les candidatures que responen a diversos sectors: el tresmall, arrossegament, llum i tonyinaires. L'actual Junta, encapçalada per Janet Llambrich torna a presentar candidatura. I és el president de la Confraria de Pescadors afirma que amb quatre anys hi ha moltes qüestions que queden al tinter.


"Un president crec que hauria d'estar més de quatre anys ja que sempre queda feina per fer. A la Confraria hi ha molta feina, molts de viatges, ja no és com abans. A més, les lleis van canviant. Nosaltres traslladem les demandes del nostre sector a les administracions i, sovint,  tornem a casa amb una cosa de cinc o amb les mans buides", explica Janet Llambrich, President de la Confraria de Pescadors.

Janet remarca dos temes en els quals ha estat treballant aquesta legislatura. Per una banda, vetllar pel manteniment de les vedes subvencionades tant de la llum com de l'arrossegament. I de l'altra, una de les lluites, vinculades a l'arrossegament. Aquesta és la qüestió del canvi de número del torzal, o fil, de les xarxes. I és que actualment, el fil és del número 3 i des de la Cala, i des de l'àmbit català, es demana que passi a ser del 4,5-5. Ja que segons Llambrich "s'equipara la pesca del lluç de la mar del nord amb el Mediterrani i és un error". Ja fa temps que aquesta demanda ha recorregut les diferents federacions, la provincial, la catalana i l'espanyola, fins arribar a Brussel·les.

Des de finals de setembre fins al dia de les eleccions la Confraria està en mans d'una Junta Rectora.


respostes a "Eleccions a la Confraria de Pescadors"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 679,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007