Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fortes ratxes de vent

24 . Gen, 2013 a les 13:54
per otomas a La notícia del dia
2423 reproduccions
El temporal de vent va afectar, aquest dimecres, a les Terres de l'Ebre, amb ratxes puntuals que van superar els 120 quilòmetres per hora i que van comportar molts problemes, especialment pel que fa a al circulació per les vies del corredor mediterrani més properes  a la costa: la carretera N-340 i l'A-7. Fruit d'aquestes fortes ratxes van bolcar dos camions a l'autovia A-7, al Coll de Balaguer, entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar. I és que a l'Ametlla de Mar es van registrar ratxes de prop de 100 quilòmetres per hora.

Segons els bombers del Parc de l'Ametlla de Mar es van registrar onze sortides, set a la població. Entre els incidents d'ahir va haver una caiguda d'un fanal a la via pública a Calafat, un despreniment d'unes plaques metàl·liques en una benzinera, i uns vidres d'una casa no habitada que estaven apunt de caure, entre d'altres.respostes a "Fortes ratxes de vent"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 623,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 210
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007