Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fotògrafes de la Cala mostres els seus "5 punts de vista"

20 . Set, 2012 a les 08:25
per gfigueres a La notícia del dia
2434 reproduccions
El Centre Interpretació de la Pesca (CIP) de l'Ametlla de Mar acull l'exposició "5 punts de vista" fins al 22 de setembre. L'horari de visita és de dilluns a divendres de 9 del matí de dues de al tarda. També es pot visitar dissabtes i diumenges de cinc de la tarda a nou del vespre.

Cinc fotògrafes de l'Ametlla de Mar, Montserrat Margalef, Ma Isabel Pérez, Rosa Rebull, Ma Pau Alvarez i Júlia Silva, han realitzat una exposició que porta per títol "5 punts de vista" . El Centre d'Interpretació de la Pesca acull el treball d' aquestes fotògrafes de la Cala que ofereix una amalgama d'imatges amb diferents motius, des de paisatges fins a fotografies urbanes.

"Són cinc fotògrafes locals que mostren el seu treball amb el seu estil i temàtica. Aquesta és la darrera setmana per visitar l'exposició ja que e es va inaugurar el 8 de setembre i estarà oberta al públic fins al 22", explica Dani Boquera, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Una de les membres del grup de fotògrafes, Júlia Silva explica com sorgeix aquest treball conjunt: "aquest grup de fotògrafes va sorgir perquè varem fer un curs de fotografia a l'Ametlla de Mar, impartit per Xavier Solé. Llavors ens va agradar tant que varem començar a fotografiar diferents temàtiques. I així varem unir el treball conjunt un forma d'exposició"

La mostra es va inaugurar el 8 de setembre i estarà oberta al públic fins al 22 de setembre. L'horari de visita és de dilluns a divendres, de 9 del matí de dues de la tarda. També es pot visitar dissabtes i diumenges, de cinc de la tarda a nou del vespre.

L'exposició els " 5 punts de vista" es va estrenar a l'Hospitalet de l'Infant, ara ha aterrat a l'Ametlla però acaba el seu recorregut. I és que segons Silva es preveu que es traslladi a Tortosa i Cambrils els propers mesos.respostes a "Fotògrafes de la Cala mostres els seus "5 punts..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 193
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007