Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

30 . Mai, 2012 a les 13:00
1892 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica que per dimecres 30 de maig a  les sis de la tarda, hi ha convocada sessió ordinària del ple de l'Ajuntament  a la sala de sessions de la casa de la vila  amb  5 punts a l'ordre del dia.
El ple el podreu seguir en directe  per  la cala ràdio, al 107.3 fm o per internet, ametllamar. cat/lacalartv

La societat informa que dissabte  dia 2 de juny hi ha ball a la sala   a partir  de   les  11:30h  de  la  nit,  amenitzat  pel  Duet ambient.

L'àrea municipal d'esports comunica que dissabte dia 2 de juny, a partir de les 10h del matí, tindrà lloc al pavelló poliesportiu de l'ametlla de mar, la XIV trobada de gimnàstica rítmica del Baix Ebre.

L'àrea municipal de Turisme informa a totes les persones interessades en concursar a la diada dels fideus rossejats,  el diumenge  17 de juny pel matí, que ja poden passar a apuntar-se per l'oficina de turisme del parc del bon repòs.

La banda de cornetes i tambors comunica que dissabte dia 9 a les 5:30 de la tarda, farà una cercavila pels carrers del poble i finalitzarà al port pesquer on s'organitzaran jocs pels qui vulguin participar.
Els interessats trucar a loli, al 662 397 030.
Tots els que tinguin capgrossos estan invitats a participar de la cercavila.

Les agrupacions de veïns que realitzen les catifes de corpus demanem la col·laboració de la gent del poble per anar a tallar.

CEM La Cala informa que tenim la promoció  "operació bikini " 2012 matricula gratuïta fins el 15 de juny.

L' institut Mare de Déu de la Candelera informa que s'ha obert el període de preinscripció per a alumnes de batxillerat i cicle formatiu de gestió administrativa.  
Per a més informació podeu passar per la secretaria del centre.
la preinscripció finalitza  el  divendres  1 de juny

El club de pensionistes de la casa del mar comunica als socis que s'organitza pel proper dia 17 de juny. Excursió per a visitar el delta de l'Ebre. Els interessats poden passar per l'oficina .

L'Ajuntament informa que el 21 de juny vindran a passar la ITV del ciclomotors i maquinària agrícola, les persones interessades que passin per les oficines de l'ajuntament per demanar hora, amb la documentació del vehicle i un número de telèfon.

La direcció general del medi natural recorda a totes persones que vulguin cremar restes agrícoles han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.

La farmàcia de guàrdia fins el 1 de juny és la de A.Aytès.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007