Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Promoció conjunta d'allotjament i senderisme

21 . Mar, 2012 a les 12:24
per gfigueres a La notícia del dia
2315 reproduccions
Diferents empreses d'allotjament i d'activitats a l'aire lliure de l'Ametlla de Mar han coordinat esforços per poder oferir un pack turístic per aquesta primavera i poder atraure visitants cap a la nostra població. Aquesta oferta inclou l'allotjament i la possibilitat de fer senderisme i excursions en bicicleta amb guia o sense per diferents rutes del terme municipal de l'Ametlla. L'oferta es pot consultar a la web de l'Àrea de Municipal de Turisme: http://www.ametllamar.cat/turisme/ca/oferta-especial-2012.

Segons Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, "coordinem, gestionem i ajuntem diverses propostes que ens han arribat des del sector privat amb l'objectiu de preparar paquets turístics de cara a la pròxima temporada. Això només és el començament, ja que estem buscant noves iniciatives, sabem que n'existeixen d'altres i anirem complementant mitjançant paquets turístics perquè la gent de les nostres comarques i els turistes en general puguin fer qualsevol activitat esportiva, d'oci o a nivell d'excursionisme o senderisme, sempre comptant amb l'allotjament. Promocionarem aquests paquets".

Aquesta experiència tindrà properament continuïtat amb més packs turístics vinculats als esports nàutics com el submarinisme, la vela, excursions en vaixell i el Tunatour .


respostes a "Promoció conjunta d'allotjament i senderisme"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007