Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creix l'ocupació al juliol en 10 punts més que l'any passat

04 . Ago, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1359 reproduccions
Aquest mes de juliol, l'Ametlla de Mar ha estat fregant el 90% d'ocupació, segons dades de l'Àrea Municipal de Turisme. Un 87,04% de les places d'allotjament han estat plenes, el que suposa un 10,24% més que el juliol de l'any 2016. A més, la dada d'ocupació d'aquest darrer mes és superior a la mitjana de tot l'estiu passat, que es va situar en un 85,15%.

Per tipus d'allotjament, els hotels han estat els que més plens han estat amb un 90,87%. Per darrere hi ha els allotjaments d'ús turístic, com apartaments o xalets, que han estat reservats en un 87%, segons diuen les immobiliàries. I els càmpings han registrat una ocupació d'un 83,25%, tot i que apunten que els bungalous han estat pràcticament complets.

Unes xifres optimistes per al sector hoteler, però no tant pel sector dels serveis. Tot i superar la mitjana de l'any passat, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, apunta que cal atreure els turistes cap al nucli urbà, ja que la majoria d'allotjaments estan fora del centre o en urbanitzacions.

Per això, Gaseni diu que «hem d'apropar les places hoteleres al nucli urbà, facilitant la instal·lació d'una nova oferta hotelera, moderada, però que aporti possibilitats perquè el turisme pugui pernoctar al centre de l'Ametlla de Mar». L'alcalde remarca que la majoria de comerços i serveis turístics estan concentrats al nucli urbà, i per això cal apropar els turistes.

Respecte a les xifres, amb les dades molt optimistes del juliol, «pensem que complirem les perspectives per l'agost, però hem d'intentar allargar la temporada turística al setembre i l'octubre».


respostes a "Creix l'ocupació al juliol en 10 punts més que ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 718,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 119
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007