Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

16 . Mar, 2012 a les 14:15
1895 reproduccions
La regidoria de joventut i festes recorden que dissabte dia 24 de març, és faran les activitats del dia de la joventut que van quedar ajornades per la Candelera.

Per tal motiu i per cloure la festa, a partir de les 2h de la matinada hi haurà discoteca al poliesportiu.

Per comprar les d'entrades anticipades per a la discoteca al preu de 10€ us podeu posar en contacte amb als quintos.
(entrada +consumició) a guixeta entrades valdran 13€


L'escola Sant Jordi comunica que del 19 al 30 de  març s'obre el període de  preinscripció del segon cicle infantil i ensenyament obligatori. 
Tots els interessats, poden passar per la secretaria de l'escola amb la seguent documentació:

 - Original i fotocòpia del dni de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el nie en el cas de persones estrangeres.
- Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació.
- Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual (tsi) de l'alumne/a
- Dos fotos de carnet
- Fotocòpia del carnet de vacunacions

 La regidoria de joventut informa que dilluns dia 19 comencen les inscripcions del parc de setmana santa, que enguany serà del 2 al 5 d'abril, de 9h a 1h del matí a l'institut i per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. 
Tots els interssats en apuntar els seus fills, poden passar per la regidoria de festes, al segon pis de l'ajuntament, amb el DNI o llibre de familia, tarja de la seguretat social i full bancari de pagament.
recordem que les places son limitades i el preu és de 20€.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra  comunica  que ha posat a exposició publica a les dependencies dels Mossos d'Esquadra a Tortosa  els objectes recuperats de robatoris en diverses poblacions de la comarca.

Tots aquells ciutadans que així ho desitgin, abans de desplaçar-se a Tortosa, poden passar primer per la caserna de la Policia Local,  al polígon industrial de
l' Ametlla de Mar, on disposen de fotografies dels objectes recuperats. 


Tota persona interessada en adquirir el DVD recopilatori de les festes majors de la Candelera 2012, pot passar a encarregar-lo per la calartv, al segon pis de l'ajuntament.
( el preu 5€)

L'associació de propietaris Urbamar organitza per al diumenge dia 18 de març, a partir de les 12h del migdia al parc de tres  cales,  una parrillada popular. Els tíkets pel dinar és vendran al preu de 5€ el mateix diumenge.    botifarra, xistorra, cansalada, patates, pa, vi i aigua)

La parròquia organitza una romeria a  Lourdes els dies 27 28 i 29 d'abril, per més  informació, podeu passar per  l'església a partir de les 7 de la tarda.

La societat cultural esportiva i recreativa comunica a tots els seus associats que  s'han posat al cobrament la quota anual de soci  2012.
per efectuar el pagament dels rebuts pendents, podeu passar per l'oficina de la societat  tots els dilluns i dimecres ( excepte festius ) de les 6h a les 8h de la tarda, data límit per efectuar el pagament, dilluns dia 16 d'abril de 2012. Recordem que l'incompliment d'aquesta norma estutària, fa perdre la titularitat de soci.

S'ha perdut una arracada amb tanca d'or amb una perleta blanca i un brillantet amb molt de valor sentimental.
si algú l'ha trobat, que és posi en contacte amb la policia local o la calartv. Se li agrairà!

El servei de recaptació municipal informa que s'han posat al cobrament els rebuts de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i les plaques dels gossos corresponents a l'exercici 2012. Recordem l'horari de l'oficina de recaptació:s de dilluns a divendres, de les 9 h. del matí a  les 2h de la tarda.

La regidoria de festes comunica la  pel·lícula    en  cartellera   per   divendres 16  de març,  a  les 10h de la nit  a  la sala de la  societat:
" SHERLOCK HOLMES, JUEGO DE SOMBRAS"
 
La direcció general del medi natural recorda a totes les persones que vulguin cremar restes agrícoles, han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 685,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 182
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007