Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cicle de Contacontes a la Biblioteca Dr. Frías

29 . Feb, 2012 a les 10:20
per gfigueres a La notícia del dia
2193 reproduccions
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, mitjançant la Biblioteca Municipal Dr. Frías, han organitzat a cavall dels mesos de març i abril, i després d'experiències prèvies que han estat del tot positives, un Cicle de Contacontes. La principal novetat serà que una part d'aquestes activitats destinades a nens i nenes d'entre 2 i 10 anys, seran en anglès.
Segon Dani Boquera, tècnic de la Regidoria de Cultura, "veient que els diferents contacontes que s'han organitzat han tingut èxit, vam decidir agrupar-los i convertir-los en un cicle, que a la vegada ens servirà de proba pilot. Consistirà en quatre contacontes, dos en català i dos en anglès, aprofitant que tenim gent amb molta sensibilitat per aquests temes. El Cicle s'iniciarà el 10 de març.".
El primer dels contacontes tindrà lloc el dissabte dia 10 de març a les 11 del matí a la Biblioteca Dr. Frías, sota el títol, El violí d'en Damià, a càrrec de Mª Teresa Sanz i Emma Margalef. El 24 de març i el 21 d'abril a les 11 del matí, seran Julie Fortune i David Swapp els qui protagonitzaran els contacontes en anglès, mentre que el 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi i en aquesta ocasió a les 18h, Mª Teresa Sanz i Emma Margalef, clouran el Cicle amb el contacontes, En Ginjolet.


respostes a "Cicle de Contacontes a la Biblioteca Dr. Frías"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 143
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007