Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'escriptora i dibuixant Mª Teresa Sanz cedeix els seus contacontes i llibres a la Biblioteca Dr. Frias

25 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1701 reproduccions
L'escriptora i dibuixant Mª Teresa Sanz ha decidit, a la seva avançada edat, jubilar-se i deixar un llegat de la cultura local, fent una donació dels seus contacontes i llibres. De fet, és coneguda a l'Ametlla de Mar per la seva vessant artística i pels contacontes que ha representat a la Biblioteca Dr. Frias.

Una desena de contacontes, entre els quals ‘L'espantaocells', ‘La Griselda i l'home dibuixat' o ‘La mixeta, el ratolí i el gatot', restaran a la Biblioteca perquè es puguin tornar a explicar als més menuts. Cal destacar que tots ells estan ideats, escrits i dibuixats per la mateixa Sanz.

A més, també ha cedit 200 exemplars de dos dels seus llibres titulats ‘La guerra a la riera' i ‘El cinema', que pertanyen a una petita col·lecció anomenada ‘Els inseparables'. Els llibres estan ambientats a la dècada dels 30 i narren les vivències de tres personatges molt peculiars: el Perico, el Zuanmito i la Roseta –la mateixa autora–.

Aquests llibres es distribuiran entre els més petits, encara que estan pensats perquè els adults els expliquin. Tot i que l'escriptora i dibuixant ha decidit deixar de fer nous contes, ha explicat que seguirà col·laborant amb diferents tallers ensenyant als nens i nenes a fer contes.

«Una de les coses que porto al cap, i que m'agradaria moltíssim, és ensenyar als nens a fer contes. No limitar-se a llegir un conte que ja està fet, sinó a fer-lo ell, inventar-lo, posar les seves sensacions i fer els dibuixets», ha subratllat Mª Teresa Sanz.


respostes a "L'escriptora i dibuixant Mª Teresa Sanz cedeix ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 469,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007