Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Llar d'Infants Xernola, la més barata de la comarca

27 . Set, 2011 a les 15:15 | 00:03:09
per gfigueres a La notícia del dia
2073 reproduccions
L'inici del curs a la Lar d'Infants Xerinola ha suposat d'entrada un increment del 5% en les quotes  i en la matriculació dels nens i nenes, un fet que s'emmarca en tots els serveis que ofereix el centre, el qual es troba entre els més ben dotats a nivell d'infraestructura, equipaments i serveis de la província de Tarragona.
Partint de la base que és un servei bàsic per al municipi, es tracta d'un servei deficitari. Es per aquest motiu i donada la delicada situació econòmica a nivell general i la necessitat d'equilibrar els recursos municipals, aquest any s'han posat en marxa una sèrie de mesures que permetran oferir el servei amb les mateixes prestacions que fins ara però amb una reducció considerable del cost del mateix.
Algunes de les mesures que s'han dut a terme són una combinació de:
-    incrementar les tarifes en un 5% (import similar al IPC) .
-    ajustar el personal a les necessitats que requereixi el número d'alumnes segons estableix la Llei
Aquestes mesures pretenen absorbir al màxim possible el dèficit actual que va ascendir l'exercici 2010 en uns 121.000,00euros.

Pel que fa a l'ajust de personal, aquest no incrementarà les ràtios ni el nombre màxim d'alumnes per educadora que marca la llei, i permetrà que es continuï donant un servei de qualitat.

La Regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha explicat que, "estem en un moment difícil i delicat a tot el mon i hi ha d'haver reajustaments. Creiem que aquest es un servei basic pel municipi i hem fet un reajustament de personal mínim i seguint sempre els criteris marcats per l'administració que ens permetin conservar la qualitat en el servei que donem als infants i les famílies, complint amb escreix amb les ràtios que ens marca el Departament d'Ensenyament, ja que també tenim menys nens i nenes que en anys anteriors. He de trencar una llança per l'equip d'educadores de la Llar.  Pel que fa al preu hem pujant el mínim i els pares poden estar tranquils respecte als serveis que ofereix la Llar".
Un dels motius que ha influït a l'hora de reajustar el nombre d'educadores ha estat la reducció d'alumnes matriculats d'aquest curs respecte a d'altres anys anteriors .


respostes a "La Llar d'Infants Xernola, la més barata de la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007