Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Conseller Mena inaugura la nova oficina de turisme de La Cala

16 . Set, 2011 a les 09:56 | 00:03:28
per gfigueres a La notícia del dia
2094 reproduccions
El Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena va inaugurar ahir a la tarda les noves instal·lacions del Patronat Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar. Aquesta nova oficina de turisme s'ha traslladat, de forma definitiva, a l'entrada de la vila, a l'Avinguda Amistat Hispano-Italiana, just en un cantó del que ha de ser el nou Parc del Bon Repòs. Unes  noves instal·lacions que es troben 100% operatives des de primers de juliol. Aquest nou equipament de 160m2 consta d'un espai d'atenció al públic, despatxos d'administració, sala de juntes, audiovisuals i magatzem. D'altra banda, s'instal·larà a l'exterior un monitor de servei d'informació les 24h. El cost de l'oficina de turisme i urbanització de l'entorn ha estat de 672.239,16 euros. Tot i que cal tenir en compte que la Diputació de Tarragona n'ha finançat mitjançant el PUOSC(Pla Únic d'Obres i Serveis) prop d'un 50% aportant 321.233,70 euros. La resta ha anat a càrrec de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Aquesta nova infraestructura rellevarà el servei que ha donat fins ara la primera oficina que es va construir a l'Ametlla de Mar destinada a l'atenció turística, que data de l'any 1983.

El Conseller Francesc Xavier Mena va explicar que, "el turisme requereix la millor informació sobre els recursos que s'ofereixen. Una infraestructura d'aquestes característiques es fonamental pel creixement de la qualitat del servei. Una oficina de turisme com aquesta, si la afegim a les sis banderes blaves de les platges, a l'oferta gastronòmica i a les perspectives de la universitat de la gastronomia i del mar, formen un ventall d'atractius que ajuden a conrear un futur millor".

Per la seva part, l'Alcalde Andreu Martí va afegir que, "estic satisfet, ja que un projecte d'aquestes característiques i no parlo només d'aquestes instal·lacions que es renoven després de 28 anys, ens ajuda a mantenir un lideratge turístic a les Terres de l'Ebre i a consolidar la nostra aposta per la qualitat".

Per la seva part, Vicent Martí, Regidor de Turisme de l'Ametlla, explicava que, "unes instal·lacions com aquestes ens ajudaran a millorar l'atenció als nostres visitants i les tasques de gestió, les quals ara unificarem en questa nova oficina.

A l'acte van assistir d'altres autoritats i persones relacionades amb el turisme l'administració, com ara la Directora General de Turisme Marian Muro, el Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el President del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la Delegada Territorial d'Empresa i Ocupació, Mercè Miralles i el Regidor de Turisme de l'Ametlla de Mar, Vicent Martí.

L'horari d'atenció al públic de les noves oficines és de 9 a 21h del vespre entre setmana. Els dissabtes de 10 a 13.30h i de 17.00 a 20.30h del vespre. Pel que fa als diumenges i festius l'atenció al públic és de 10.a 13.30h de la tarda. A part d'aquestes noves instal·lacions es continuen mantenint els punts d'informació repartits pel municipi.


respostes a "El Conseller Mena inaugura la nova oficina de t..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007