Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fideus Rossejats amb gust calero a la XVIIa Diada a l'Ametlla de Mar

11 . Jul, 2011 a les 14:18 | 00:01:45
per gfigueres a La notícia del dia
2211 reproduccions
Dissabte 9 de juliol, el port de l'Ametlla de Mar va acollir una nova edició de la Diada dels Fideus Rossejats. Després de disset anys aquest plat sorgit a les embarcacions caleres gràcies a la inventiva dels mariners s'ha convertit en el protagonista d'una de les festes gastronòmiques i turístiques consolidades de la Cala. Quaranta- vuit cuiners aficionats van participar en el concurs mostrant les millors versions d'aquest plat on el peix i el brou són les claus de l'èxit.  Des del Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar es van atorgar sis premis de 150 euros a Jordi Brull Vila, Joan Bardí, Amadeu Comes, Antonio Brull, Joan Argentó i Ingrid Borràs. De cinc de la tarda a prop de les nou del vespre, vora la Confraria de Pescadors, es van poder veure com cuinaven els participants i gaudir de degustacions de fideus. I és que des de Turisme s'afirma que es van repartir prop de 200 quilos.

"Aquesta Diada ja és un clàssic a l'Ametlla de Mar, una festa que ens permet promocionar la nostra gastronomia i cultura marítima. Enguany s'ha revalidat la participació d'anteriors edicions, de fet, inclús ha augmentat. Estic molt satisfet. A més, el temps ens ha acompanyat.", va explicar  Vicent Martí, regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

La Diada dels Fideus Rossejats és una festa gastronòmica i mediterrània on mai manca la música vora la mar. Enguany la Xaranga La Farola, de l'Ametlla de Mar, va ser l'encarregada d'amenitzar la tarda.


respostes a "Fideus Rossejats amb gust calero a la XVIIa Dia..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007