Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xª caminada de l'Ampolla a l'Ametlla de Mar

17 . Mai, 2011 a les 10:33
per admin a Esports
1328 reproduccions
Dissabte 14 de Maig, i amb unes condicions climatològiques excel·lents, es celebrava la 10a Caminada Popular de L'Ampolla a L'Ametlla de Mar, organitzada per l'Àrea Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar i sota el patrocini principal, un any més, de Construccions Calciner.
   
En aquesta ocasió foren unes 40 persones les que prengueren part en aquesta nova cita amb l'activitat física i el medi ambient com a grans protagonistes. Molts participants de la nostra població, però força també de la resta de la província i territori català en general, un fet que ja no es d'estranyar, donat que es repeteix cada any.

Igualment no vàrem ser els únics en aprofitar aquesta magnífica matinal per gaudir de la natura i l'esport, sinó que al llarg del recorregut ens trobàrem força gent, la majoria dels quals comentaven fascinats la bellesa dels paratges de les nostres terres.    Però tornem a l'inici. En aquest sentit, la concentració a l'estació de tren de la nostra població es produïa a les 7 i mitja, instant en el qual es van començar a repartir les camisetes commemoratives de l'acte. Arribats a l'Ampolla i després de les quatre consignes prèvies a la marxa, es desplaçaren en buscar del GR-92, creuant-se pel camí amb autèntics atletes de primer nivell participants en l'IRONCAT, una prova de màxima exigència i duresa física, i en la que també hi hagué participació calera, amb Vicent Garcia com a exponent.
  
Un cop encarrilats pel sender, i tot i la heterogeneïtat del grup, amb presència de dones i homes de totes les edats, es marcà un ritme, no elevat però si constant que va permetre arribar al primer punt d'avituallament, el pont de l'Àliga, a l'hora prevista.

Allí, i com ja acostuma a ser habitual, es recuperà part de l'energia dissipada pel camí, a base d'un esmorzar de pa amb tomàquet i truita de patates, amb un traguet de vi per fer més fàcil la digestió.

Després d'aquesta petita, però alhora necessària, pausa es reemprenia de nou la marxa que ens portaria cap a un dels indrets més preciosos de tot el viatge, el Port Natural de l'Estany, indret on es realitzaria la segona parada prevista, en aquest cas, per degustar diferents cocs, acompanyats ara d'un gotet de moscatell.

Per tant, gastronomia, turisme i esport units una vegada més en un acte organitzat des de l'Àrea d'Esports, que acabaria a les voltes del migdia davant de la Plaça del Canó amb la fotografia de rigor de tots els participants.


respostes a "Xª caminada de l'Ampolla a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007