Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar, La Cala; imatges dels encants de la Vila

15 . Abr, 2011 a les 11:55
per gfigueres a La notícia del dia
2892 reproduccions
L'Ametlla de Mar, la Cala aquest és el títol del llibre de fotografia que presenta aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Centre d'Interpretació de la Pesca; Xavier Solé, calero amant confés de la fotografia. La presentació anirà a càrrec d'Enric Viladot, de Vienna Edicions, del fotògraf Mariano Cebolla i de l'autor de l'obra.

Segons Solé en aquest llibre es mostren imatges de la Cala d'avui on es pot trobar la bellesa de detalls quotidians que el ritme del dia a dia ens fa obviar. Una sortida de sol, l'activitat en una embarcació de pesca, els colors de la gastronomia calera i el valor natural del paisatge de l'Ametlla de Mar són alguns dels temes de les imatges que apareixen al llibre. I és que L'Ametlla de Mar, la Cala és una obra que té com objectiu mostrar els encants de la vila.

"Amb aquest llibre el que he intentat és mostrar la Cala d'avui parant-me en detalls que sovint ens passen desapercebuts. Les imatges del llibre mostren la riquesa natural, cultural i patrimonial del nostre municipi", va explicar Xavier Solé.

Aquest llibre de fotografia és podrà adquirir, per poc més de 20 euros, el mateix dia de la presentació o a partir de dilluns a les llibreries del municipi. A més, el proper 23 d'abril, dia de Sant Jordi, serà una de les publicacions que es podrà trobar a les tradicionals paredes de llibres.


respostes a "L'Ametlla de Mar, La Cala; imatges dels encants..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 828,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007