Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar esdevé per 4t any consecutiu Centre Neuràlgic de futbol base durant la festivitat de setmana santa

29 . Abr, 2011 a les 08:29
per admin a Esports
1699 reproduccions
L'empresa Ebre Events, amb la col·laboració del Govern de la Generalitat i els Ajunta-ments de Deltebre-Jesús i Maria, Amposta, St. Carles de la Ràpita i L'Ametlla de Mar, va orga-nitzar durant els passats dies de Setmana Santa, concretament, del 21 al 24 Abril, la 4ª Edició del Torneig Internacional de Futbol Base de les Terres de l'Ebre.
En aquesta edició, la població calera en resultaria ser la gran protagonista ja que, per primer cop, organitzaria tan l'acte d'inauguració com el de cloenda. Així, dijous a la tarda, i a la Plaça Nova, punt cèntric de referència de la localitat, es concentrarien tots els equips, per, seguidament, anar desfilant fins arribar a la Nova Zona Esportiva Municipal, espai que alberga el Camp d'Esports de "La Cala" i en el que es disputaria el partit inaugural entre els equips benjamins del FC Barcelona i el RCD Espanyol.
Ja el divendres, es donarien inici les competicions en totes les seves categories, cadascuna en una seu diferent. Així, la categoria dels més petits, Prebenjamins, es celebraria a Amposta; els benjamins a St. Carles de la Ràpita; els alevins a L'Ametlla de Mar i, finalment, la última categoria, els Infantils a Deltebre-Jesús i Maria.
Tanmateix, tots aquests no es disputaren en un sol dia, sinó que els últims i decisius pel que fa a una possible classificació per les finals es decidirien el dissabte. Ara sí, amb la fase regular ja finalitzada, arribaríem al diumenge on La Cala esdevindria novament protagonista central d'aquesta festa del Futbol Base, albergant els partits definitius del campionat.

Seguint en la vessant esportiva, i a títol individual, l'organització també va voler premiar als següents jugadors:

CATEGORIA PREBENJAMÍ
Millor Porter    ALEX ESCOZ  (EF GAVÀ)
Millor Jugador    ARNAU MARTINEZ (FC BARCELONA)
CATEGORIA BENJAMÍ
Millor Porter    ARTUR COMA (RCD ESPANYOL)
Millor Jugador    GUILLE AMOR (FC BARCELONA
CATEGORIA ALEVÍ
Millor Porter    PAU BOSCH (C.F ALCARRÀS)
Millor Jugador    AIHNOA (LLEIDA F.C)
CATEGORIA INFANTIL
Millor Porter    MATIAS PALOMARES (UE RAPITENCA)
Millor Jugador    AGUSTÍ CASAOVA (EF DELTA DE L'EBRE)

Fernando Garcia, Director de l'ITE, en feia una valoració molt positiva i el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Albert Medrano, coincidia en aquesta reflexió, ja que "a banda de que els nostres futbolistes tenen l'oportunitat d'enfrontar-se o jugar amb equips d'alt nivell, aquesta iniciativa és també una plataforma de promoció turística de les Terres de l'Ebre, i per tant, una forma excepcional per moure i dinamitzar l'economia de la població".
Destacar per últim, que el gran nombre de públic als actes d'inauguració i de clausura i a tots els partits en general, a més del moviment extraordinari que va generar el torneig, reflecteixen el seu nivell i el potencial organitzatiu de les nostres terres.


respostes a "L'Ametlla de Mar esdevé per 4t any consecutiu C..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 208
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007