Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla aposta per la qualitat, la innovació i tradició amb 4 projectes pioners

28 . Mar, 2011 a les 14:58 | 00:03:40
2444 reproduccions
En aquests temps de crisi tots els municipis han vist com els seus motors econòmics han anat perdent revolucions. A l'Ametlla la pesca i el turisme, pilars de l'economia calera, també han patit els efectes d'aquesta crisi ferotge. Però des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha renunciat a acceptar aquesta situació amb estoïcisme i per aquest motiu s'ha ficat fil a l'agulla per buscar projectes que dinamitzin l'economia local i generin confiança i esperança als caleros i caleres. Uns projectes destinats a potenciar la qualitat, la innovació i la tradició de l'Ametlla de Mar. L'Escola Universitària de la Gastronomia i el Mar, un projecte ambiciós que pretén crear el primer centre de formació i de R+D+I vinculat a la gastronomia de productes del mar, és una de les apostes per la culura i la innovació que ha decidit fer el consistori calero. Un altre dels valors que es vol impulsar des de l'Ajuntament és la qualitat per aquest motiu es preveu crear un Consell Regulador de la Qualitat que premiarà la feina ben feta dels comerços locals i altres serveis del municipi. El paisatge de La cala és un dels seus actius turístics i naturals més preuats; per aquest motiu es crearan les Rutes Caleres de la Mediterrània. Aquest conjunt d'itineraris tenen com objectiu posar en valor el patrimoni natural i històric del municipi. I, finalment, des del consistori calero s'aposta per les noves tecnologies amb la creació del Portal Passió per la Cala on els usuaris trobaran imatges que formen part del passat i present del municipi, anècdotes, sobrenoms i moltes coses més.

L'acte de presentació d'aquests projectes va ser a la sala de la SCER, el passat dissabte, 26 de març. Josep Martí, Secretari General de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i fill de la Cala  va ser l'invitat d'honor de l'acte. Martí va remarcar que "en temps de crisi els pobles tenen dos opcions, quedar-se de mans creuades i esperar que passi el mal temps o arremangar-se i posar-se a treballar. I quan les coses van maldades val més pertànyer al segon grup", al·ludint a l'actitud de La Cala. El Secretari General de Comunicació, a més, va subratllar que "el Govern estarà ara, demà i sempre al costat de la Cala" fent un paral·lelisme amb el títol de la presentació Ara, demà i sempre per la Cala.

Andreu Martí, alcalde del municipi, entre d'altres autoritats, també van assistir-hi. En aquest marc, també, va tenir lloc la presentació del tràiler "Ànima de mar".


respostes a "L'Ametlla aposta per la qualitat, la innovació ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007