La Diputació de Tarragona edita un opuscle sobre la tonyina roja de L'Ametlla de Mar
17 . Mar, 2011 a les 10:16 | 00:02:46Per la seva banda, el diputat i president de l'Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació, Joan Josep Malràs, va assenyalar que els principals objectius del projecte PLQ, impulsat des de Desenvolupament Local, són "el compromís i la identitat local". A més, va remarcar que "la tonyina és un producte amb valor afegit de la qual s'ha de destacar el valor històric i nutricional però també tota la gent que hi ha al darrera que fa possible obtenir aquest producte d'alta qualitat".
La tonyina roja de l'Ametlla de Mar a taula és fruit del treball conjunt entre Desenvolupament Local de la Diputació i els productors del Grup Balfegó de l'Ametlla, l'única empresa de Catalunya dedicada a la pesca, aqüicultura i comercialització de la tonyina roja.
Un cop finalitzat l'acte de presentació els assistents van visitar les instal·lacions del Grup on van conèixer in situ les darreres tecnologies amb què aquesta empresa compta per manipular el producte amb els més exigents controls de qualitat. A més, els assistents van presenciar una mostra d'elaboració de sushi. També en van degustar juntament amb altres plats elaborats amb tonyina roja. La degustació va estar amenitzada per una actuació musical a càrrec d'un duet de corda de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa.
respostes a "La Diputació de Tarragona edita un opuscle sobr..."