Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar imatge del cartell promocional de les Terres de l'Ebre

31 . Gen, 2011 a les 13:48 | 00:02:10
2904 reproduccions
L'illot, un dels racons més bells de la costa de l'Ametlla de Mar ha estat la imatge escollida des de la Direcció General de Turisme de la Generalitat pel cartell promocional de les Terres de l'Ebre. El cartell pretén ser una eina de promoció turística eficient que donarà a conèixer la bellesa que aglutina les Terres de l'Ebre tant a nivell nacional com internacional.

La presentació, va tenir lloc a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, divendres passat i va anar a càrrec de la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro i Ollé, de l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí i del regidor de Turisme, Antoni Montagut.

Ollé va destacar la força de la imatge seleccionada pel cartell i el valor promocional que suposarà pel Territori. "Crec que aquesta és una imatge impressionant del que són les Terres de l'Ebre, un paratge que encara és molt desconegut. El paisatge acompanyat de la seva diversitat cultural, gastronomia, enoturisme, etc, realment té un potencial turístic impressionant", va explicar Marian Muro, Directora General de Turisme de la Generalitat.

Per la seva part l'alcalde de l'Ametlla de Mar es va mostrar molt satisfet amb que aquesta imatge de la costa calera pugui representar les Terres de l'Ebre. "Estic doblement satisfet. D'una banda, perquè el cartell promocional que ensenyarà les Terres de l'Ebre per tot arreu serà l'Ametlla de Mar, i l'altra, perquè la primera visita oficial de la Directora a les Terres de l'Ebre ha estat a l'Ametlla de Mar", va explicar Martí.

A l'acte van assistir diversos membres del sector turístic de les Terres de l'Ebre i representants polítics del Territori.


respostes a "L'Ametlla de Mar imatge del cartell promocional..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007