Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

08 . Set, 2010 a les 12:00
1827 reproduccions
Obrim avui el nostre butlletí informatiu parlant-vos sobre el començament de curs a la Llar d'Infants Xerinola que tanca el recorregut que hem fet pel diferents centres educatius tot just quan tornen a obrir les seves portes. En el cas de la llar ho fan el dia 13 de setembre. A comarques aquest mati sortim amb la notícia que les noves EMD de Bítem i Campredó quedaran definitivament constituïdes en menys de tres mesos, que el Govern guardona les persones i institucions que ajuden al sector pesquer català, que la candidatura de les Terres de l'Ebre a Reserva de la Biosfera demana el suport actiu dels ajuntaments i que la nuclear vol que el centre d'informació d'Ascó sigui un atractiu turístic més de la Ribera d'Ebre. Als esports, us hem donat més detalls de la tràgica mort del futbolista de l'Ampolla, Jordi Pitarque.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 733,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007