Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

02 . Ago, 2010 a les 14:28
2260 reproduccions
La informació pareix que també s'ha anat de vacances en aquest primer butlletí del mes d'agost en que gairebé tothom ja gaudeix dels seus dies de descans. Nosaltres, però, seguim treballant per oferir-vos l'actualitat local. Avui obrim amb la notícia que Urbanisme aprovarà el POUM de l'Ametlla de Mar al setembre. Seguim a la demarcació parlant-vos de l'operació sortida d'agost que finalitza amb dos morta a les carreteres catalanes i les principals cues a l'AP-7, la N-340 i la C-31. A Miravet, diferents càrrecs territorials de CiU es concentren en suport de l'Estatut i al Delta de l'Ebre, se celebra el sisè anellament de flamencs marcat per l'èxit reproductor de l'espècie a la zona. També hem sabut que el Govern amplia amb 1,5 milions més d'euros les ajudes per a la neteja dels boscos afectats pel temporal del març.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007