Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

18 . Oct, 2010 a les 14:00
1868 reproduccions
A l'informatiu de LaCala RTV corresponent a dilluns 18 d'octubre obrim amb la notícia de la construcció del nou centre social i les millores de l'avinguda principal de la urbanització Tres Cales de l'Ametlla de Mar. I seguim a la nostra població amb la presentació de l'associació Reagrupament Independentista. A la demarcació, seguim parlant d'independentisme. En aquest cas Tarragona punxa a la consulta independentista amb un 5% de participació. A comarques. les Terres de l'Ebre rebran 10 MEUR per a actuacions de reconversió de la indústria i ocupació. Després anem a Pinell de Brai on rebutgen l'abocador en una enquesta no vinculant que es va fer a la població. Als successos, troben a una banyera amb calç viva una dona morta en un immoble del centre de Tarragona. Posteriorment també han aparegut morts els seus dos fills. I també un home mor en quedar atrapat per un tractor en un magatzem agrícola de Batea. Finalment, als esports, el primer equip es va quedar sense jugar aquest cap de setmana. El motiu va ser que l'àrbitre no es va presentar al partit contra el Benifallet.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1079,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 201
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007